Paşa'dan Donduran Espri

Akşam Gazetesi'nde Barkın Şık imzası ile yeralan habere göre. Eğirdir’deki Komando Okulu sunumunda yerdeki boş G3 kovanlarından toplayan Bakan Çiçek’e İlker Başbuğ espriyi patlattı: Aman iyi sakla, Ergenekon’dan içeri girersin!

Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanların Eğirdir Dağ Komando Okul ve Eğitim Merkez Komutanlığı’na yaptığı ziyarete Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ’un yaptığı “Ergenekon esprisi” damgasını vurdu. Başbuğ, G 3 piyade tüfeği ile yapılan atışlardan geriye kalan iki boş kovanı hatıra olarak alan Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’e, “Aman dikkat et. İyi sakla. Ergenekon’dan içeri girersin” diyerek espri yaptı.

Erdoğan’ın 6 saatlik Eğirdir ziyaretinde Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin de hazır bulundu. Erdoğan ve bakanlara, eğitim merkezindeki faaliyet süresince Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Işık Koşaner ve EDOK Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu ile üst düzey komutanlar da eşlik etti.

Editör: TE Bilişim