Gemi Brokerleri Derneği'nde (GBD) 5. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı IMEAD DTO Fındıklı Merkez Binası’nda yapıldı.

YOĞUN İLGİ

Gemi Brokerleri Derneği’nin 5. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na oldukça yopun bir ilgi vardı. Toplantıya üyeler, sektör mensupları ve medya da ilgi gösteren gruplar arasında yer aldı.

SALİH ZEKİ ÇAKIR DA KATILDI

Gemi Brokerleri Derneği’nin 5. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’na İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır da katıldı.

DİVAN KURULU BAŞLANLIĞI’NA HAKAN ÇENDİK SEÇİLDİ

Genel Kurul Toplantısı, Divan Başkanlığı ve sayman üyelerin seçimi ile başladı. Divan Kurulu Başkanlığı'na Hakan Çendik seçildi.

GEZİCİOĞLU: KURUMSAL VE MARKALAŞMA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Gemi Brokerleri Derneği’nin 5. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda Divan Başkanlığı seçiminin ardından Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pelin Gezicioğlu, derneğin faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Gezicioğlu, şu ana kadar yaptıkları hizmetleri ve faaliyetleri gerçekleştirdiği sunumda izleyiciler ile paylaştı.

MARKALAŞMAMIZ GEREK

Gezicioğlu, “Bu yola çıktığımız herkese sonsuz şükranlarımı sunarım. Gemi Brokerler Derneği olarak şu zamana kadar çok önemli işler yaptık. Bundan sonra da aynı kararlılıkla bu işleri yapacağız. GBD’yi markalaştırmamız lazım. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Siz değerli üyelerimizle derneğimizin hak ettiği yere gelmesini sağlayacağız” ifadesini kullandı.

TOPLANTIDAN NOTLAR

Başkan Gezicioğlu’nun konuşmasının ardından mevcut yönetim idari ve mali yönden ibra edildi. Sonrasında başkanlık seçimine geçildi. Seçimde, Semih Dinçel’in sunduğu yönetim kurulu listesi ve İkbal Gırgırlar’ın bağımsız yönetim kurulu adaylığı oylandı.

SEMİH DİNÇEL’İN LİSTESİ KAZANAN TARAF OLDU

Yapılan oylama sonrasında, Semih Dinçel’in Divan Kurulu’na sunduğu liste seçimi kazandı. Gemi Brokerleri Derneği’nin seçilen yeni Yönetim Kurulu listesi şu şekilde:

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri:

Semih Dinçel

İsmail Şahin

Serhan Özcan

Seden Öztorun Çarklar

Onur Türkeş

Yaşar Meriç

Öner Dandin

Yedek Üyeler:

Suzan Atasoy

Melike Aysu Gürgan

Hüseyin Uysal

Aziz Ertan

Nevzat Sonay Üler

Denetim Kurulu Asil Üyeler:

Murat Hılkın

Ender Demirtabak

Nezih Manavoğlu

Denetim Kurulu Yedek Üyeler:

Saniye Batuk

Aybars Vahapoğlu

Nergis Ergün

AHMET DOĞAN-DENİZHABER

Editör: TE Bilişim