Jackson'ın Bilinmeyen Son 5 Sırrı 

Geçtiğimiz haziran ayında hayatını kaybeden ünlü pop yıldızı Michael Jackson'ın son 5 sırrı açıklandı.

JACKSON'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ KOMPLO TEORİLERİ: 

Ünlü yıldızın biyogrofisini yazan Ian Halperin, 2008 yılı sonunda yaptığı açıklamada, Jackson'ın 6 ay ömrü olduğunu iddia etmişti. Bu açıklamadan 6 ay sonra Michael Jackson hayatını kaybetti. Şimdi Ian Halperin, Michael Jackson'ın son 5 sırrını açıkladı.    

Jackson'ın dini inancı: Ünlü yıldız bütün dinlere aynı saygı çerçevesinde yaklaşıyordu. İslam, Musevilik ve Hıristiyanlığı inceleyen Jackson, semavi dinler dışındaki inanç biçimlerini de inceledi. Ancak Jackson'ın Müslüman olduğu yönünde kanıt yok.

Scientology tarikatı: Scientology tarikatı, Elvis Presley'nin kızı Lisa Marie Presley vasıtasıyla ünlü pop yıldızını tarikatın üyesi yapmak istedi. Tarikat bununla dünya çapında yüzbinlerce yeni üye bulmayı hedefliyordu. Scientology tarikatı üyesi Tom Cruise ünlü olmasına rağmen Afrika'da çok fazla tanınmıyordu. Oysa Michael Jackson, tarikat üyesi olmuş olsaydı, Scientology dünya çapında çok daha güçlü olacaktı. Jackson bu tarikata girmedi ancak tarikata karşı da durmadı.

Jackson'ın doktoru Conrad Murray: Murray bir dolandırıcı. Gayrı meşru bir çok çocuğu var. Dünyanın en ünlü yıldız Michael Jackson'ın tedavisi böyle bir sahtekara bırakıldı. Ancak Conrad Murray şu anda iflas ettiği için Katherina Jackson onunla uğraşmak istemiyor. Milyoner doktorlara karşı dava açmayı tercih ediyor.

Jackson'ın gerçek dostları: Michael Jackson'ın gerçek dostları olduğunu sanmıyorum. Elizabeth Taylor aslında onun çok iyi bir arkadaşıydı ancak çok hasta olduğu için ünlü yıldıza yardım edemedi. Diğer arkadaşları onun hastalığına aldırış etmeden 50 konserlik bir dünya turu düzenlemesi için baskı yaptılar.

Jackson'ın veda mektubu: Ünlü yıldızın veda mektubu hala yayınlanmadı. Ancak Jackson öldükten kısa bir süre sonra birisi onun öldüğü odaya girerek mektubu aldı. Bunun dışında 40 tane şarkı sözü de çalındı. Jackson gerçek bir sanatçıydı. Çocuklarına 200 tane yayınlanmamış şarkı bıraktı.

 

Editör: TE Bilişim