İngiltere'nin Borcu Rekor Seviyede
İngiltere'de kamu borçlarının rekor seviyede arttığı ve GSHM'nin yüzde 56,6'sına denk olan 799 milyar sterline ulaştığı bildirildi.

İngiltere'nin Borcu Rekor Seviyede
İngiltere'de kamu borçlarının rekor seviyede arttığı ve GSHM'nin yüzde 56,6'sına denk olan 799 milyar sterline ulaştığı bildirildi. İngiltere'nin, söz konusu istatistiklerin tutulmaya başlandığı 1974 yılından bu yana kaydedilen en yüksek borç miktarı olduğuna işaret eden uzmanlar, hükümetin sadece geçen haziran ayında 13 milyar sterlin borçlandığını, bunun da geçen yılın aynı ayına göre iki kat artışa işaret ettiğini ifade etti.
Uzmanlar, geçen bir yıl boyunca devletin vergi gelirinin ise 32 milyar sterlin civarında, yüzde 10'luk bir düşüş gösterdiğini hatırlattı. Bunun da 1920'li yılların başlarından bu yana rastlanan en büyük düşüş olduğu ifade edildi.
İngiltere Maliye Bakanı, önümüzdeki mali yıl boyunca devletin 175 milyar sterlin civarında borçlanacağını belirtmiş ve bu açıklaması nedeniyle tepkilere hedef olmuştu.
İmsak | 04:22 | ||
Güneş | 06:02 | ||
Öğle | 13:15 | ||
İkindi | 17:06 | ||
Akşam | 20:18 | ||
Yatsı | 21:50 |
AKTIF OLARAK KARSILIK VEREMIYORUZ AMA TANRI SİZDEN HESABINI MUT
LAKA SORACAKTIR.
NEDEN SONUC
AMAÇ ARAÇ
İNGİLİZLER SONUÇLARINI % 99 GÜVEN ARALIĞIYLA TAHMİN EDEMEDİKLERİ HİÇ BİR FONKSIYONA KENDİLERİNİ DAHİL ETMEZLER. NEDENLERİNİ İYİ ANALİZ EDİP, AMAÇLARINA ULAŞMAK İÇİN ARAÇLARINI SONUNA KADAR KULLANIRLAR.
ÖYLEKİ ÇOĞU ZAMAN KAYBETTİKLERİNDE BİLE KAZANMAYI BİLMİŞLERDİR.
ARAÇLARININ KENDİLERİNE SAĞLADIĞI FAYDAYI SONUNA KADAR KULLANAN İNGİLİZLERİN BU KAMU AÇIĞIĞININ ALTINDAN NE ÇIKACAĞINI BEKLEYİP GÖRMEK GEREK.
KANIMCA BİZLERİN, AKILLARINDA YER ALAN FONKSİYONLARIN BAGIMLI DEĞİŞKENLERİNİ İYİ ŞEKİLDE TAHMİN EDİP, ÖNLEMİMİZİ ALMAMIZ GEREKİR.
BEKLEYELİM GÖRELİM
RAN VE ADINADA ZORLA KÜRT SORUNU DENILEN MESELE ASLEN DIS GUCLE
RİN (İNGİLTERE,USA,DOLAYISIYLA İSRAİL) OYUNLARIDIR.HANİ BİR SOZ
VARDIR "ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE"BİZLER GERCEKTEN
SAFLIGIMIZDAN KAYNAKLANAN MAZLUM BİR ULKEYİZ.BUNUDA TOPLUMUMUZUN
SOSYOLOJİK YAPISINA BAGLAMAK GEREKİR.ZİRA TARİHİMİZİ İNCELEDİGİM
İZDE HER DONEMDE KULLANILAN VE EZİLEN BİZ OLMUSUZDUR.GUCUMUZ ATİLLA DONEMİNDEN BERİDİR OYUNLARLA FİTNE VE FESATLARLA BATILI ULKELER TARAFINDAN KULLANILMISTIR.
OSMANLININ YIKIMINDA ALENİ OLARAK DESTEK VEREN İNGİLİZLERİN CEPHE VE CEPHE GERİSİNDEKİ BARBARLIKLARI,USTUN REKLAM YETENEKLE
Rİ İLE KENDİLERİNİ MODERN,İNSAN HAKLARINA SAYGILI VE GUCLU BİR
KONUMDA OLMA İMAJI CİZMEKTEDİR "REKLAMIN İYİSİ KOTUSU OLMAZ"
ANCAK İCERİYE BAKILDIGINDA GEREK İNGİLTERE GEREKSE USA AHLAKİ
VE EKONOMİK COKUS YASAMAKTADIR Kİ BU DA TARİHLERİ İNCELEDİGİMİZ
DE BUYUK FELAKETLERİN TEMELİNİ OLUSTURMAKTADIR.
TANRININ BİZİ YARATMA SEBEBİ SEVMEKDİR.BU TOPLUMLAR İCERİLERİN
DE KENDİ HALKLARINI BİLE SEVMEZKEN DİGER TOPLUMLARA NE VEREBİLİR
LERKİ?