Hastaneye kaldırılan Tatlıses’in durumunun ağır olduğu belirtiliyor. Stüdyo çıkışı yanındaki bir kadınla birlikte saldırıya uğrayan Tatlıses’e saldıran kişilerin siyah renkli bir otomobille olay yerinden kaçtığı söylendi.

Özel Levent Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı daha sonra Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Tatlıses'in sağlık durumu hakkında henüz bilgi edinilemedi. Bu arada, Tatlıse sevk edilirken korumaları basın mensuplarına saldırdı.

01.00- Sanatçı İbrahim Tatlıses'in Şişli'de silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Tatlıses'in Şişli'de bir araçtan uzun namlulu silahla ateş edilmesi sonucu yaralandığı bildirildi. tatlıses'in aracı 3 araç tarafından sıkıştırıldığı araçtan inenlerin ateş açtıkları gelen haberler arasında.

Polis gri renkli bir megane otomobili arıyor. 

 01.27- Hastanede tedavi altına alınan Tatlıses'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtiliyor...

Hastaneden ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
01.40- Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırı Twitter'ı da salladı. İlk 20 dakikada Tatlıses ile ilgili binlerce twitter mesajı yazılırken, ünlü sanatçının öldüğü iddia ediliyor.

01.42- Tatlıses'in ameliyat edildiği ve ünlü sanatçının yoğun bakıma alındığı belirtiliyor. Hastaneden henüz resmi bir açıklama yapılmadı...

Tatlıses'in saldırıya uğradığı Büyükdere Caddesi üzerindeki Nurol Plaza önünde çok sayıda uzun namlulu silahlara ait boş kovan bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilen İbrahim Tatlıses'in yoğun bakıma alındığı ve şuurunun açık olduğu öğrenildi.

 

Editör: TE Bilişim