Erdoğan’dan DTP ve MHP’ye İzmir Çıkışı
Başbakan Tayip Erdoğan, İzmir’deki olaylarla ilgili isim vermeden DTP ve MHP’ye sert uyarılarda bulundu.

Erdoğan’dan DTP ve MHP’ye İzmir Çıkışı
Başbakan Tayip Erdoğan, İzmir’deki olaylarla ilgili isim vermeden DTP ve MHP’ye sert uyarılarda bulundu. Erdoğan, bundan sonra güvenlik güçlerinin müdahale edeceğini de sözlerine ekledi.
Erdoğan, Libya’ya hareketinden önce gazetecilerin sorularını özetle şöyle cevapladı: “Eğer bir partinin otobüsünde veyahut konvoyunun içinde terör örgütünün bayrakları olursa, bölücü başının posterleri olursa buna tabii ki sıcak bakmak mümkün değildir.
Konuyla ilgili olarak gerek güvenlik güçlerimiz, gerekse yargı gerekli çalışmaları yapmaktadır, yapacaktır. Bu tür görüntüler süreci bizim olumlu bakışımızın aksine etkilemektedir. Daha önce yaşananların yaşanmasına müsaade edilmeyecektir; müdahalelerde anında yapılacaktır, yapılmalıdır.
Mahmur’da teröre bulaşmamış olanlar içerisinde ülkemize dönmek isteyenlere kapımızın açık olduğunu söyledik. Gelişte bundan önceki gibi karşılamaya müsaade etmemiz kesinlikle mümkün değil. ”
MHP: İlgimiz yok
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, İzmir’de DTP konvoyunun taşlanmasıyla ilgili partisine yöneltilen suçlamalara tepki gösterdi. Olayların “sivil bir tepki” olduğunu savunan Vural özetle şunları söyledi: “Olayın MHP’yle alakası yok, tabanımıza sahibiz. MHP’yi kavgaya çekmek için fırsat kollandığını da biliyoruz. Milletimizi bu tuzağa düşürmeyeceğiz.”
İmsak | 03:28 | ||
Güneş | 05:28 | ||
Öğle | 13:13 | ||
İkindi | 17:12 | ||
Akşam | 20:47 | ||
Yatsı | 22:38 |
İnsanın kendini Vatanında bu kadar yanlız ve çaresiz hissetmesi çok acı ve berbat bir duyguymuş meğer.
O Otobüsün üstündeki paçavralar giymiş Korkunç ,adamlar neyin zaferini kutladılar..Gündüz vakti ne idi o kabus, neden bu kadar uzun sürdü, nasılda uyanamadık..
Habur'dan sonra geçen hafta İzmir'de 2000 araçlık konvoy da Nerden icap etti, Açılım idiyse ,İzmir'in havası zaten çok açıkdı.. Atlantik Ötesine hava Raporu gitmiyormu yoksa..
Acaba Sabahattin Ali bu günü düşünerek mi söyledi ''Başın Öne Eğilmesin, Ağladığın duyulmasın aldırma gönül aldırma''
Allah'tan zengin bir edebiyatımız var da, yüreğimize su serpiliyor,, gurbette ölen şairimiz de demişki '' Sen bakma bu deryanın sakinliğine,, Derya dediğin uyur, uyur ve bir uyanırki ....
O uzak diyarlardan alınan ''yol haritalarıyla ''Türk karasularında seyretmek çok tehlikelidir,Coniler bizim deryaları pek tanımaz.. Bir anda kararaya çıkarsın da anlamazsın ..En doğrusu siz kılavuz kaptan alın..Türk milleti
en iyi kılavuzdur, ona güvenin..