Bu Hafta 5 Yeni Film Sinemalarda

Pers Prensi: Zamanın Kumları

Köstebek, Dört Nikah Bir Cenaze ile Harry Potter ve Ateş Kadehi filmlerinin yönetmeni Mike Newell’ın imza attığı "Pers Prensi: Zamanın Kumları’nda" başrolleri Jake Gyllenhaal, Ben Kingsley, Gemma Arterton ve Alfred Molina paylaşıyor. Marakeş, Ouarzazate, Erfoud, Fas ve İngiltere’de çekilen ve Pers diyarlarında geçen destansı film, romantizmle bezeli, bir fantastik aksiyon.

Elm Sokağı’nda Kabus

Wes Craven imzalı, 1984 yapımı korku klasiği filmin yeni çevrimi Elm Sokağı’nda Kabus’un yönetmeni Samuel Bayer. Başrollerini Jackie Earl Haley, Kyle Gallner, Katie Cassidy ve Rooney Mara’nın üstlendiği filmde, Los Angeles’da Elm Sokağı’ında yaşayan bir grup gençle, sapık katil Freddy Kruger arasındaki ölüm kalım mücadelesi konu ediliyor.

Çılgın Bir Gece

Yönetmenliğini Shawn Levy’nin yaptığı Çılgın Bir Gece’nin başrollerinde Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg ve Taraji P. Henson var. Komedi, romantizm ve aksiyonun birlikte harmanlandığı filmde, rutin seyreden ilişkilerine farklı bir heyecan katmak için, şehrin en lüks restoranına yemeğe giden, orta halli Phil ve Claire Foster çiftinin başından geçen komik maceralar işleniyor.

Ayrılık

Feo Aladağ’ın yazıp yönettiği Ayrılık’ta Sibel Kekilli, Nizam Schiller, Derya Alabora, Settar Tanrıöğen, Serhad Can ve Tamer Yiğit rol alıyor. Evlilik sonrası Almanya’dan İstanbu’a taşınan Umay’ın, kocasından gördüğü şiddet üzerine, tekrar baba evine dönmesi ardından yaşanan dramatik olaylar ele alınıyor.

Bahtı Kara

Geçen Kasım’da, 4’üncü Uluslararası Bursa İpekyolu Film Festivali’nin Ulusal Yarışma bölümünde En İyi Film, En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerinin sahibi olan Bahtı Kara’nın senarist ve yönetmeni Theron Patterson. Kara komediyle, aile dramının birlikte işlendiği filmde Reha Özcan, Yeşim Ceren Bozoğlu, Haktan Pak, Kamer Çelenk ve Tolga Sarıtaş oynuyor.

Editör: TE Bilişim