Bodrum ve İzmit şubelerinde kazananlar belli oldu.

Marmaris, İskenderun ve Batı Karadeniz Ereğli şubelerinin ardından IMEAK Deniz Ticaret Odası Şube Seçimlerinin ikinci gününde Bodrum ve İzmit şubelerinde de seçimler tamamlandı.

İki bağımsız adayın yarıştığı İzmit Şubesinde 204 seçmen firmanın 161’i’ oy kullandı. Adaylardan Vedat Doğusel kırmızı liste ile 113 oy alırken Yavuz Ulugün sarı liste ile 48 oy aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre Vedat Doğusel yeni dönemde İzmit Şubesi Başkanı olarak görev yapacak.

Mavi liste ile beyaz listenin çekiştiği Bodrum’da ise kazanan yine Hepimizin Odası Hareketi oldu. 468 seçmen firmanın bulunduğu bodrum şubesinde Gündüz Nalbantoğlu beyaz liste ile 165 oy alırken, Orhan Dinç mavi liste ile 210 oy aldı. Resmi olmayan sonuçlara göre yeni dönemde Bodrum Şubesi başkanı Hepimizin Odası Hareketi adayı Orhan Dinç oldu.

İskenderun ve Marmaris’in ardından Bodrum’da da sandıktan mavi çıktı. 

Beyaz ve mavi listelerin çekişmesinde mavi liste ile seçimlere giren Hepimizin Odası Hareketi 455 seçmeni olan Marmaris, 468 seçmeni olan Bodrum ve 168 seçmeni olan İskenderun şubelerinde ipi göğüslerken; mevcut başkan Metin Kalkavan’ın desteklediği beyaz liste sadece 90 seçmenin bulunduğu Karadeniz Ereğli şubesinde galip gelebildi.

Diğer şubelerde seçim tarihleri şöyle;

İzmir Şubesi: 3 Nisan 2018 Salı Günü.

Antalya Şubesi: 4 Nisan 2018 Çarşamba. 

Fethiye Şubesi: 4 Nisan 2018 Çarşamba.

Editör: TE Bilişim