Başbakan Erdoğan Horon Tepti

Başbakan Erdoğan, Trabzon'un Araklı ilçesinde hastane açılışı ve belediye ziyaretinden sonra kara yoluyla Rize'ye hareket etti.

Yol boyunca vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başbakan Erdoğan, Sürmene ilçesinde çocuklara oyuncak dağıttı, kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Sürmene'de konuşması sırasında bir kadının fenalaşarak ambulansa bindirilmesi üzerine Erdoğan, fenalaşan kadınla yakından ilgilendi.
Erdoğan, daha sonra Rize il sınırındaki İyidere ilçesi girişinde havai fişeklerle karşılandı.

Toplanan kalabalığa hitap eden Başbakan Erdoğan, yarın ve perşembe günü Rize'de bir dizi programda beraber olacaklarını belirtti.

Yalnız değilsiniz

Bir süre önce bölgede yaşanan sel felaketi nedeniyle vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Başbakan Erdoğan, ''Yalnız değilsiniz'' dedi.

Bütün gelişmeleri yakından takip ettiklerini anlatan Başbakan Erdoğan, Hükümet'in desteğinin devam edeceğini söyledi.

Rize'de gerçekleştirdikleri yatırımları ''kıskananlar'' olduğunu'' ifade eden Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu:

Kim taşlar

''Yaptıklarımızı hazmedemeyenleri görüyoruz. Biliyorsunuz elması, armudu yenilen ağaç taşlanır. Armudu olmayan, elma vermeyen ağacı kim taşlar? Bu ülkede hizmet etmeyenler hiç önemsenmemiştir.''

Bunları önemsemediklerini, önemsemeyeceklerini, uzun ince bir yolda millete hizmete devam ettiklerini kaydeden Erdoğan, ''Çünkü ülkemize hizmet edeceğimiz çok şey var. Şöyle on sene önceyi bir düşünün, şu sahiller neydi. Sağlıkta, emniyette, eğitimde ne durumdaydı, şimdi ne durumdayız. İnşallah her şey daha da iyi olacak'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından Karadenizli hemşehrileriyle horon tepti.
(aa)

Editör: TE Bilişim