Bahar Havası Geliyor 
 
Hafta sonu bahar havası var. Türkiye genelinde güneş var. Sıcaklıklar 19 dereceye kadar çıkacak.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Bilecik ile zamanla İstanbul çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Balıkesir çevrelerinde sis görülecek.

EGE: Genellikle parçalı, iç kesimleri çok bulutlu, sabah saatlerinde Uşak, Afyon ve Kütahya çevreleri kısa süreli yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Genellikle parçalı, iç ve doğu kesimleri çok bulutlu, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana'nın kuzey kesimleri ile sabah saatlerinde Isparta çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğusu ile sabah saatlerinde Konya çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğleden sonra Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Aksaray çevrelerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğleden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olacak. Yağışların gece saatlerinden itibaren bölgede etkisini kaybetmesi bekleniyor. Muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı Doğu Karadeniz bölümünde tedbirli olunması istendi.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Kars, Ardahan, Ağrı ve Erzurum çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde kar şeklinde olacak. Muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı tedbirli olunması gerekiyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Diyarbakır ve Batman çevrelerinde sis görülecek. (ANKA)

 

Editör: TE Bilişim