6 Film Vizyonda

Bu hafta biri yerli yapım, biri animasyon, 6 yeni film vizyona girdi.

Haftanın yeni filmleri "13. Gün", "Erkekler Söyler Kadınlar Ne Anlar", "Dost Kazığı", fanatistik film "Beverly Hills Çuvava" ile çizgi film "Parti Tırtılları" ve yerli yapım "Başka Semtin Çocukları" sinemaseverleri bekliyor.

13. Gün

Marcus Nispel'in yönettiği 13. Gün'de Jared Padalecki, Danielle Panabaker, Aaron Yoo, Amanda Righetti, Travis Van Winkle ve Derek Mears rol alıyor. 1980 yapımı korku klasiğinin yeni çevrimi olan filmde, kayıp kızkardeşini aramak için Kristal Gölü ormanlarının yolunu tutan Clay Miller'ın, bölgeye hafta sonu tatili için gelen üniversiteli gençlerden Jenna adlı genç kızdan yardım istemesi sonrasında yaşanan korku dolu olaylar konu ediliyor.

Erkekler Söyler Kadınlar Ne Anlar

Yönetmen Ken Kwapis'in, dizi klasiği Sex and the City'nin yazarları Greg Behrendt ve Liz Tuccillo'nun kitabından beyazperdeye uyarladığı Erkekler Söyler Kadınlar Ne Anlar'ın zengin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly ve Kris Kristofferson yer alıyor. Filmde, 20'li ve 30'lu yaşlarda Baltimore'lu bir grup insanın yaşadıkları konu alınıyor.

Dost Kazığı

Yönetmen Robert Weide'ın, Toby Young'ın hikayesinden yola çıkarak çektiği filmin başlıca rollerinde Simon Pegg, Kirsten Dunst, Danny Huston, Gillian Anderson ve Jeff Bridges var. Dost Kazığı'nda, rakip dergiden iş teklifi alan Sidney Young'ın başından geçen komik olaylar işleniyor.

Beverly Hills Çuvava

Raja Gosnell'in yönettiği filmde, Piper Perabo, Manolo Cardona, Eugenio Derbez ve Jamie Lee Curtis rol alıyor. Minik sinemaseverler için animasyonla bezeli fantastik filmde, Beverly Hills'da yaşayan ve tatil için Meksika'yı seçen sahibinin yeğeni tarafından anavatanına götürülen, şımarık, dişi sosyete köpeğinin eğlenceli, komik maceraları anlatılıyor.

Parti Tırtılları

Haftanın keyif dolu animasyonu Parti Tırtılları'nın yönetmenliğini Thomas Borch Nielsen'in yaptı. Filmde, sıkıcı bir hayat süren solucan Barry'ye babasının eski bir plak hediye etmesi ve şarkı yarışması için grup kurmaya karar vermesi sonrasında gelişen komik olaylar ele alınıyor.

Başka Semtin Çocukları

Senaristliğini ve yönetmenliğini Aydın Bulut'un üstlendiği filmde başrolleri Mehmet Ali Nuroğlu, Eyşan Özhim, Bülent İnal, İsmail Hacıoğlu ve Ertan Saban paylaşıyor. Filmde, başarılarından dolayı askerden bir ay erken terhis edilen Semih'in evine döndüğünde kardeşi Veysel'i ölü bulması ardından yaşananlarla, verdiği katili bulma çabası hikaye ediliyor

Editör: TE Bilişim