4 Yeni Film İzleyiciyle Buluştu

Bu hafta vizyona 4 yeni film giriyor; Morganlar Nerede?, Prenses ve Kurbağa, Ejder Kapanı ve Kutsal Damacana 2...

Morganlar Nerede?

Marc Lawrence’in yazıp yönettiği filmde, Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Mary Steenburgen, Sam Elliott, Elisabeth Moss ve Michael Kelly rol alıyor.

Filmde mükemmel süren hayatlarının yanında, evliliklerinde başarısız bir dönem yaşayan Manhattanlı Meryl ve Paul Morgan çiftinin, bir cinayete tanık olup, katilin hedefi haline gelmeleri ardından başlarından geçenler konu ediliyor.

Prenses ve Kurbağa

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ron Clements’le, John Musker’in birlikte yaptığı fimin hikayesi şöyle:
Caz müziğinin kalbi New Orleans’da geçen çizgi filmde, kara büyücü doktor Facilier tarafından bir kurbağaya dönüştürülen Maldonya Prensi Naveen’in, güzel bir kız olan Tiana’yı öpüp, onu da kurbağa haline getirmesi sonrasında, insan olma çabaları konu alınıyor.

Ejder Kaplanı

Uğur Yücel’in yönetip başrolünde de oynadığı Ejder Kapanı’nda diğer rolleri Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler, Ceyda Düvenci ve Berrak Tüzünataç üstleniyor.

Aksiyon ve gerilim yüklü bir polisiye olan filmde, askerlik görevinin bitiminin ilk gününde, 12 yaşındaki kız kardeşine tecavüz edildiğini öğrenen Ensar’ın intikam serüveni hikaye ediliyor.

Kutsal Damacana 2

Şafak Sezer’in, Korhan Bozkurt’la birlikte yönetip başrolünde de görev aldığı Kutsal Damacana’nın diğer rollerinde Mustafa Üstündağ, Aydemir Akbaş, Tuğba Karaca, Serkan Şengül, Yıldırım Memişoğlu ve Eriş Akman var.

İlk filmde sahte bir papazın komik maceralarını beyazperdeye taşıyan Kutsal Damacana’nın ikinci çevrimi bu kez, Hollywood’un vazgeçilmez karakteri kurt adama göndermeler yapıyor.

İtmen’de, eski mesleği gemiciliğe dönen Fikret’in çalıştığı geminin Somalili korsanlarca kaçırılması ve kahramanımızın olaydan denize atlayarak kurtulması sonrasında gelişen komik olaylar ele alınıyor.

Editör: TE Bilişim