4 Yeni Film Gösterimde

''Da Vinci Şifresi''nin ardından Dan Brown'un çok satan diğer romanı ''Melekler ve Şeytanlar'', aynı adla beyaz perdeye uyarlandı. Haftanın animasyon filmi, kitap uyarlaması ''Koralin ve Gizli Dünya''... ''Hannah Montana: The Movie'' de vizyona girdi. Haftanın yeni Türk filmi ise ''Adab-ı Muaşeret".

Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle...

Melekler ve Şeytanlar(Angels&Demons)

Sezonun iddialı yapımları ardarda gelmeye devam ediyor. Bu haftanın büyük bütçeli Hollywood filmiyse Dan Brown'ın aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan "Angels & Demons" ya da Türkçe adıyla ''Melekler ve Şeytanlar''. Da Vinci'nin şifresi filminde de başrolü üstlenen Tom Hanks'in bir kez daha Robert Langdon rolünü üstlendiği film yüzyıllar önce kurulmuş ''Illuminati'' adlı gizli ve çok güçlü bir örgütün Vatikan'a karşı açtığı savaş konu ediliyor. Papa adayları bir bir öldürülürken zamana karşı acımasız bir yarış başlar ve bu yarışta herşey sanat tarihçisi Robert Langdon'ın çabalarını kalmıştır. Oscarlı yönetmen Ron Howard'ın imzasını taşıyan filmde Tom Hanks'e Ewan McGregor, Ayelet Zurer ve Stellan Skarsgard eşlik ediyor.

Koralin ve Gizli Dünyas(Coraline)

Fantastik animasyon türündeki ''Koralin ve Gizli Dünya'' küçük izleyicileri salonlara çekmeyi hedefleyen bir film. Çizgi roman dünyasının özgün isimlerinden Neil Gaiman'ın  kitabından uyarlanan film yeni evlerinden çok sıkılan küçük bir kızın bulduğu gizemli bir kapıyla birlikte alternatif bir dünyaya adım atmasını konu ediniyor. Bu dünyada kendisini farklı bir anne, farklı bir baba ve yeni bir yaşam beklemektedir.

Hannah Montana: The Movie

Başrolündeki  Miley Cyrus'u dünyanın en popüler gençlerinden biri haline getiren Hannah Montana serisinin ilk sinema filmi haftanın gişe yüksek gişe hasılatı toplaması muhtemel filmlerinden biri. Miley Stewart, gizli pop-star kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında denge kurma mücadelesi vermektedir. Ancak hızla artan şöhreti ve popülerliği özel hayatına egemen olunca her şeyi oluruna bırakır. Bunun üzerine babası, gerçeklerle yüz yüze gelmesi için onu Tennesse’deki Crowley Corners’taki evine çağırır. O andan itibaren Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği çapta eğlence, kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlayacaktır.

Adab- ı Muaşeret

Haftanın tek yerli yapımı ''Adab-ı Muaşeret'' özellikle genç izleyicilerin ilgisini çekecek bir komedi. Matematik öğretmeni olan babasıyla beraber yeni bir kente taşınan ve yeni bir okula başlayan genç Aykut hayatının en büyük macerasını yaşayacağından habersizdir. Yeni okulunda rekabet içindeki iki çetenin arasında kalan Aykut'u son derece hareketli ve eğlenceli bir ders yılı beklemektedir. Hasibe Eren, Salih Kalyon, Tarık Ündüz ve Yıldız Asyalı filmin başrollerinde.

Editör: TE Bilişim