3 Yeni Film Gösterimde

Bu hafta üç yeni film gösterime girdi.

"Kız Kardeşimin Hikayesi", "Tıkanma" ve "Kan Gölü", sizlere tanıtacağımız haftanın yeni filmleri.

"Kız Kardeşimin Hikayesi"
"Not Defteri"yle incelikli bir filme imza atan yönetmen Nick Cassavetes'in, Jodi Picoult'un kitabından beyazperdeye uyarladığı "Kız Kardeşimin Hikayesi"nde Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin, Jason Patric ve Joan Cusack rol alıyor. Filmde, kızları Kate'in lösemi hastası olduğu öğrenen Sara ve Brian Fitzgerald çiftinin hayatlarının tümden değişmesiyle, yaşanan dramatik olaylar konu alınıyor.

"Tıkanma"
Senarist yönetmen Clark Gregg'in, kült film "Fight Club" kitabının yazarı Chuck Palahniuk'un bir başka eserinden sinemaya aktardığı "Tıkanma"da Sam Rockwell, Anjelica Huston, Kelly McDonald, Brad William Henke ve Jonah Bobo oynuyor. 2008 Sundance Film Festivali Özel Jüri Ödülü sahibi film, bağımlılık, aşk, anne-oğul çekişmesiyle, yaşlanma korkusunu büyük bir incelikle işleyen, başarılı bir kara mizah örneği. Modern aileyle, bencil toplum düzenine sert göndermeler yapan "Tıkanma"da, Alzheimer hastası annesinin hastane masraflarını karşılamak için, pahalı lokantalarda boğazına yemek kaçmış numarası yapan, bağımlı Victor'un başından geçen dramatik olaylar hikaye ediliyor.

"Kan Gölü"
Senaristliğini ve yönetmenliğini James Watkins'in üstlendiği "Kan Gölü"nde başrolleri Kelly Reilly, Michael Fassbender, Tara Ellis, Jack O'Connell ve Finn Atkins paylaşıyor. Filmde, romantik bir hafta sonu tatili için kampa giden genç çift Jenny ve Steve'in, bir grup gençle tanışması sonrasında yaşadığı korku ve gerilim dolu olaylar ele alınıyor.

Editör: TE Bilişim