1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla yapılacak zoom toplantılarında yer alacak konuşmacılar ve toplantı konuları belli oldu. Toplantı düzenleyenler arasında Kosder, Gemi Brokerları Derneği, Young Ship, İstanbul Barosu gibi kurum ve kuruşlar yer alıyor.

Saat 14:00'te başlayacak olan Gemi Brokerları Derneği'nin düzenlediği ''Kabotaj ve Türkiye'nin Denizcileşmesi'' başlıklı zoom toplantısının ardından saat 19:00'da Young Ship tarafından gerçekleştirilecek olan ''Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'' isimli zoom toplantısı izleyicileriyle buluşacak.

Saat 20:00'de KOSDER tarafından düzenlenen ''Kabotaj'ın Dünü Bugünü ve Yarını'' başlıklı zoom toplantısını izleyebileceğiz.

Saat 21:00'de ise İstanbul Barosu'nun düzenlediği ''Kabotaj, Mavi Vatan ve Türk Denizciliği'' zoom toplantısı izleyicileriyle buluşacak.

Saat 22:00'de ise Levent Karaçelik, Kazım Çıldır, Abbas kolcalar ve Arif Ertik gibi değerli konuşmacılar ''Kabotaj Yasasına Farklı Bir Açıdan Bakış'' isimli zoom toplantısında bizlerle buluşacaklar.

Saatler ve zoom toplantıları listesi;

Editör: TE Bilişim