Derneğimizin 4.Olağan Genel Kurul ve 8.Geleneksel Pilav Günü, 27 Mayıs 2012 tarihinde İstanbul’da boğazın kenarındaki mezun olduğumuz okulda Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlarına yakışır bir biçimde, üyelerimizin yarısının katılımıyla gerçekleştirildi.

13.00’da Ziya Kalkavan Denizcilik Anadolu Teknik Lisesi Baybaros Hayrettin Paşa salonunda başlayan 4.Olağan Genel Kurul, okulun 85 mezunu Osman Levent Karsan’ın başkanlığındaki listenin seçilmesiyle devam etti. Yeni Yönetim Kurulu şu şekildedir; Başkan Osman Levent Karsan, Başkan Yardımcısı Emrah Demir, Sayman Güven Sadıkoğlu, Semih Falay, Aybars Oruç, Onur Ömer Bilgi, Burak Bayraktar, Erkan Zambak, Halit Gökhan Özgal, Nadir Başçınar, Ahmet Küçükgülüm, Umut Görceğiz, Süleyman Tuba Taşkın, Saruhan Özçelik, Mehmet Kemal Can, Ferhun Hakan Özkan, Alpay Aras, Remzi Teker, Timur Özdemir, Suat Yılmaz, Burak Aşık, Pertev Pekel, Bülent Övüt, Hasan Yazıcı.

Gümüş Yıla Plaket

Genel Kurulun ardından düzenlenen törenle mezuniyetinde 25 yılı dolduran mezunlarına Gümüş Yılları anısına plaket takdim töreni de düzenlendi. Nadir Başçınar, Ali Timur Baytekin, Mustafa Aydın, Hasan Aydın, Olgun Aktaş, Hakan Ferhun Özkan, Abdulkadir Yücedağ, Aydın Yılmaz Gümüş Yılları anısına plaketlerini bir önceki dönem başkanı Umut Görceğiz’den aldılar.

8.Geleneksel Pilav Günü

Genel Kurul ve Plaket Töreninin ardından 2004 yılından bu yana yapılan ve artık gelenekselleşen pilav günü gerçekleşti. Burada mezunlar aileleri ve çocuklarıyla birlikte hem okulları hem de arkadaşlarıyla hasret giderip güzel bir gün geçirdi.

Mezuniyet Töreni

31 Mayıs 2012 tarihinde Ziya Kalkavan Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi Mezunlar Derneği, mesleğe yeni atılacak genç denizcileri yalnız bırakmadığını ve her zaman destek olacağını göstermek için katıldığı mezuniyet töreninde mezun olup dereceye giren öğrenciler de ödüllendirildi.

Dernek Yönetimi

31 Mayıs 2012 tarihinde ilki yapılan Yönetim Kurulu toplantısında derneğin yeniden şekillendirilmesi ile ilgili yenilikçi kararlar alınarak yönetimde çalışma komisyonları oluşturuldu. Her komisyonda Dernek Başkan ve Başkan Yardımcısına bağlı bulunan Komisyon Başkanı bulunan yönetim şeması şu şekilde oluşturuldu;

YK Başkanı; Osman Levent Karsan - 85 gv
YK Başkan Yard; Emrah Demir - 97 mk
 
Bilgi ve İletişim Teknolojileri Komisyonu
 
Başkan; Aybars Oruç -06 mk
Üye; Burak Bayraktar - 02 gv
Üye; Erkan Zambak - 92 mk *
 
Kurumsal İletişim Komisyonu
 
Başkan; Halit Gökhan Özgal - 85 gv
Üye; Nadir Başçınar - 87 elk
Üye; Ahmet Küçükgülüm - 94 elk
Üye; Umut Görceğiz - 94 gv
Üye; Onur Ömer Bilgi - 08 gv *
Üye; Erkan Zambak - 92 mk *
 
Mali Kaynak Yaratma Komisyonu
 
Başkan; Süleyman Tuba Taşkın - 86 mk
Üye; Saruhan Özçelik - 98 gv
Üye; Mehmet Kemal Can - 98 gv
Üye; Ferhun Hakan Özkan - 87 elk
 
Teşkilatlanma Komisyonu
 
Başkan; Güven Sadıkoğlu - 85 gv
Üye; Alpay Aras - 85 gv
Üye; Remzi Teker - 85 mk
Üye; Timur Özdemir - 96 elk
Üye; Suat Yılmaz - 97 mk
Üye; Burak Aşık - 11 gv
Dernek Üyesi; Aydın Harun Güneysu - 85 gv
 
Sosyal Faaliyet ve Organizasyon Komisyonu
 
Başkan; Pertev Pekel - 85 gv
Üye; Semih Falay - 90 gv
Üye; Bülent Övüt - 85 gv
Üye; Hasan Yazıcı - 02 elk
Üye; Onur Ömer Bilgi - 08 gv *
 
* Çift komisyonda görev alanlar

Editör: TE Bilişim