İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nde 29-30 Nisan tarihleri arasında bu yıl 3. gerçekleştirilen KaptanHaber.com'unda basın destekçisi olduğu Denizcilik Şenliği'nde birbirinden farklı etkinlikler yapıldı.

Şenlik sırasında Türkiye Sualtı Federasyonu zıplıkla balık avı Türkiye şampiyonası ödül töreni bölgesel eleme şampiyonası kapalı senfonisi gerçekleştirildi.

5 saat süren yarışmaya 29 kulüp ve 130 sporcu katıldı.

Yarışma sonucunda birinci olan Gökçeada Gençlik Spor Kulübü yarışmacılarına ödülleri TSSF Başkan Yardımcısı DR. Şahin Özer tarafından verildi. Yarışmada ikinciliği İstanbul Boğaziçi Gelişim Spor Kulübü, üçüncülüğü Beylikdüzü Sualtı Sporları Kulübü aldı.

Ödül töreninde konuşma yapan TSSF Başkan Yardımcısı DR. Şahin Özer,  duygularını şöyle dile getirdi: 'Sualtı avcılığı sanatlarını ve ustalığını başarı ile icra eden bu sporcu arkadaşlarımız bu günde burada bu zor doğa şartlarında 5 saat süren sportmence, dostça mücadele etmiştir. Bu spor branşında yarışma cesareti, madalya ve kupa almak kadar değerlidir. Bu düşünce ile onları kutluyorum.'

Yarışlara destek veren kuruluş temsilcilerine TSSF Başkan Yardımcısı DR. Şahin Özer tarafından pilaket takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim