İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından 17.si düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında bugün Zenith Gemi İşletmeciliği A.Ş. ağırlandı. Şirketi temsilen Genel Müdür Enver Bilgi, Operasyon ve Talim Müdürü Kaptan Turgay Çehreli ve Personel Müdürü Kaptan Barış Ziya Kaya katıldılar.

Konferansta şirket hakkında pek çok konudan bahseden Zenith Gemi İşletmeciliği A.Ş.  İtalyan tanker firması Scorpio’nun bir nevi Türkiye ofisi olduklarınıve Scorpio’nun gemilerini işlettiklerini vurguladı.Ayrıca şirket temsilcileri Dünya Denizcilik zamanındaki gelenek ve göreneklerinin değişmeden devam ettiğini de belirttiler.Şu an 7 gemi işleten firma gemi flolarını genişleteceklerini belirttiler.2015’e kadar 8 tane daha geminin katılımıyla gemi sayısını 15’e, 2015’ten sonrası için ise gemi sayısını 22’ye çıkarmayı planladıklarını söylediler. Şu an ki gemilerinde internet olduğuna değinen firma yetkilileri stajyer politikaları hakkında her gemiye mümkün olduğu kadar stajyeri çıkarmayı düşündüklerini söylediler.

Konferansta İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin sorularını cevapladıktan sonra organize edilen kokteylde öğrenciler şirket temsilcileriyle daha samimi sohbet etme fırsatı buldular.Organizasyon sonunda temsilciler okuldan ayrılırken öğrenciler tarafından uğurlandılar.

Editör: TE Bilişim