İSTANBULLİNES’IN Hedefi Yüzde 100 Müşteri Memnuniyeti

Rekabette farklılaşmanın müşteri memnuniyetinden geçtiği hizmet sektöründe, kurum kültürünün en alt seviye çalışana dahi benimsetilmesinin önemine inanan İSTANBULLINES, BNB Eğitim Danışmanlığı işbirliği ile “İstanbullines Hizmet Kültürü Geliştirme Projesi’’ kapsamında tüm personeline eğitim vermeye başladı.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek eğitimlerin ilki 12 Kasım Çarşamba günü Girişimci İşadamları Vakfı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İstanbul. Eskihisar-Topçular (Tavşanlı) hattında servis veren iki firmadan biri olan İstanbullines, yolcularına butik taşımacılık tecrübesini yaşatabilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Çalışanlarının, hem yaptıkları işte en iyi olmaları, hem de kişisel gelişimlerine katkı sağlamaları amacıyla BNB Eğitim Danışmanlığı desteği ile başlatılan “İstanbullines Hizmet Kültürü Geliştirme Projesi’’ndeki farklı eğitim programları ile tüm İstanbullines çalışanları için özel olarak hazırlanıyor. 10-12 kişilik gruplar halinde anlatım ve uygulamalı olarak hazırlanan eğitimin ilk etabı; kara personeli, vardiya amirleri, gişe personeli ve meydancıların katılımı ile gerçekleşti. Kasım ayındaki eğitimler haftada iki gün; Aralık ayında gerçekleşecek eğitimler ise, haftada dört gün olarak organize edildi. Hizmet sektöründe başarının en önemli faktörü olan yetişmiş insan faktörünün bilincinde olan İstanbullines, çalışanlarının hizmet sektörünün genel yaklaşımına dair bilgi ve görgülerinin geliştirilmesi için çalışmalar yürütüyor. Çalışanlarının gelişimlerini ve eğitimlerini sürekli hale getirmek adına BNB Eğitim Danışmanlığı ile işbirliği gerçekleştiren İstanbullines, çağrı merkezi personelinden, kara personeline; beyaz yakalılardan gemi personeline kadar tüm çalışanlarını bu eğitime dahil ediyor.

Editör: TE Bilişim