Denizcilik Meclisi Başkanlığına Erol Yücel seçildi

Martı Denizcilik Deniz İşletmeciliği İşletmeleri'nin sahibi Yücel, oy birliği ile seçildi


ANKARA - Türkiye Denizcilik Meclisi Başkanlığına Erol Yücel seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) yapılan açıklamaya göre, Türkiye Denizcilik Meclisi, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete'nin başkanlığında 7 Ağustos'ta TOBB İstanbul Hizmet Binasında toplandı.

Sektörün önde gelen firma, dernek temsilcilerinin yanı sıra sektörü yakından ilgilendiren kamu kurumu temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Meclis Başkanlık Divanı seçimi yapıldı ve sektörel sorunlar ve çözümüne yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TOBB Başkan Yardımcısı Mete, Türkiye Sektör Meclislerinin, sektörlere ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı, sorunlara yönelik çözüm önerilerinin geliştirildiği, yapılan çalışmaların kamuda en üst düzeyde aktarılmasına imkan sağlayan bir platform olduğunu belirtti.

Martı Denizcilik Deniz İşletmeciliği İşletmeleri A.Ş'nin sahibi Erol Yücel'in Türkiye Denizcilik Meclisi Başkanlığına oy birliği ile seçildiği toplantıda, Gemi İnşaatı Sanayi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayrak ve Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Josef Atat da oy birliği ile Meclis Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Sektörün geçirmekte olduğu sıkıntılı süreç hakkında görüşmede bulunan Meclis, sektörle ilgili diğer hususlara ilişkin yapılan değerlendirmenin ardından toplantısına son verdi.

 

Editör: TE Bilişim