Dünyada karada yapılan 2. en büyük tekne ve yat fuarı niteliğindeki dev organizasyon, 11-20 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde tutkunlarına 5.kez kaptan selamı vermeye hazırlanıyor.

5.Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı CNR Holding kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından CNR Expo Fuar Merkezi’nde Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) desteğinde gerçekleştirilecek. Denizcilikle ilgili yapılan düzenlemeler, 2009 krizinin büyük oranda atlatılması gibi unsurlarla birlikte ziyaretçi akını beklenen fuarda sektör rotasını çiziyor.

Türkiye’nin denizcilik alanında hak ettiği yere gelmesine katkıda bulunmayı ve Türk denizciliğinin dünyada söz sahibi haline getirilmesinin amaçlandığı Avrasya Boat Show, 7 salonda 75 bin m² alanda düzenlenecek. Lüks tekneler, yatlar, yelkenliler ve su sporları donanımları gibi denizcilik sektörü ile ilgili tüm ürün gruplarını görmenin mümkün olacağı fuara yerli-yabancı toplam 125 bin ziyaretçi bekleniyor.

5. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'na yat, yelkenli, tekne ve denizcilik firmaları, imalatçılar, ithalatçılar, malzeme ve ekipman gibi alanlardan 500 firmanın katılması hedefleniyor.

Fuarın ürün grupları arasında tekne aksesuarları ve tekne yapım malzemeleri, sürat ve gezi tekneleri, motor yat ve güç ekipmanları, motorlu tekne, yelkenli tekne, marinalar ve donanımları, su sporları donanımları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri yer alıyor.

Avrasya Boat Show'un ziyaretçi gruplarını ise ithalatçılar, ihracatçılar, toptancılar, tekne üreticileri, tasarımcılar, mimarlar, distribütor ve acentalar, yat kaptanları ve sektöre ilgi duyanlar oluşturuyor.

11 Şubat 2011'de VIP açılışının gerçekleştirileceği Avrasya Boat Show, 12-20 Şubat tarihleri arasında 11.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Editör: TE Bilişim