Yıldırım'dan "çiçek göndermeyin, bağış yapın" çağrısı

ANKARA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yeniden bakanlık görevine getirilmesini kutlamak amacıyla çiçek göndermek isteyen vatandaşlardan, bunun yerine üniversite öğrencilerine burs veren Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfına (EKEV) bağış yapmalarını istedi.

Yeni kabinede Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevine getirilen Yıldırım'ı kutlamak isteyen vatandaşlar çok sayıda çiçek gönderdi. 

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine gönderilen çiçeklerin satılacağını ve elde edilen gelirin üniversite öğrencilerine burs veren EKEV'e bağışlanacağını söyledi.

Binali Yıldırım, "Bakanlık görevine atanmamızı kutlamak isteyen vatandaşlarımızdan çok sayıda çiçek aldık. Kendilerine teşekkür ediyorum ancak vatandaşlarımızdan ricam, bundan sonra çiçek göndermek yerine EKEV'e bağışta bulunsunlar. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimini çok önemsiyoruz. Bu nedenle öğrencilerimize burs veren EKEV'e bağış yapılması bizi daha çok mutlu eder" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim