www.turksail.com Yayında 

Deniz tutkunlarının vazgeçilmez haber kaynağı olma hedefiyle yola çıkan www.turksail.com deneyimli bir ekip tarafından hazırlanıyor. 
 
Denizlerdeki coşkuyu ve güvertedeki rüzgarın sesini yansıtmak hedefiyle yayın hayatına başlayan TurkSail haber sitesi, çok kısa bir süre içerisinde denizcilerin ve deniz tutkunlarının vazgeçilmez iletişim ortamı haline geldi. TurkSail sitesinde yelken ve denizcilik dünyasına yönelik son haberler, yeni tekneler, yarışlar ve marinalar hakkında ayrıntılı bilgiler yer alıyor.  

Yalnızca birkaç ay içerisinde geniş bir ziyaretçi kitlesine ulaşan TurkSail’in tüm içeriği özgün olarak hazırlanıyor. Ziyaretçiler siteden yelkencilik ve denizcilik ile ilgili Türkiye’den ve dünyadan gelişmeleri takip edebiliyor, site üyeleri ise haberlere yorum yazarak düşüncelerini birbirleriyle paylaşabiliyorlar. TurkSail üyeleri aynı zamanda sitedeki güncellenen haberler ve yenilikler hakkında e-posta aracılığıyla da bilgilendiriliyor. 

TurkSail, optimistçilerden başlayarak tüm sınıfların sporcularına, yelkene gönül vermiş, onun için ter dökmüş ve dökmekte olan kişilere, “gezen” ve “yarışan”, denizler üzerindeki tüm insanlara ulaşmayı amaçlıyor. Site, yelken ve deniz dünyasına ilişkin en kapsamlı bilgi kaynağı olma hedefiyle hareket ediyor. 

TurkSail, denizden gelen esintiyi internete taşıyor 

Sitenin kurucusu gazeteci Serdar Bapoğlu, TurkSail projesini önceleri dergi olarak tasarlarken ekonomik çalkantılarda boğulmayı reddedip, etkileşimli iletişim kurulabilecek bir web sitesine dönüştürmeye karar vermiş. Haber sitesi olmanın yanı sıra bir “paylaşım sitesi” olma yolunda da ilerlemeyi hedefleyen TurkSail, her kullanıcısının aynı zamanda bir muhabir olmasını ve haber olacağına inandıkları bilgi, duyuru, not ve bunları destekleyecek fotoğrafları paylaşmalarını bekliyor. 

Serdar Bapoğlu, TurkSail’in kendi alanındaki farklı ve öncü konumuna dikkat çekerek, şunları söylüyor: “Sitemiz daha şimdiden yelkencilikle uğraşanlar ve deniz sevdalıları tarafından otorite olarak kabul görüyor. Bunda da tabii ki tarafsız ve özgün habercilik anlayışımızın çok büyük payı var. TurkSail bütünüyle profesyonel bir anlayışla ama amatör bir heyecanla hazırlanıyor.”

DenizHaber.Com olarak yeni sitenin denizcilik camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Serdar Bapoğlu'na ve ekibine başarılar ...

Editör: TE Bilişim