Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’ nden “Kariyer Günleri”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en büyük özel üniversitesi Yakın Doğu Üniversitesi’ne bağlı Denizcilik Fakültesi, Nemtaş Denizcilik’ i ağırladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi, 10.12.2009 tarihinde İş Bankası iştiraki olan Nemtaş Denizcilik’ i kariyer günleri kapsamında ağırladı. Şirketi temsilen söz konusu kariyer gününe İnsan Kaynakları Müdürü Cankut Ceyhan ve İnsan Kaynakları Memuru Nilgün ÖZCAN katıldı.

Şirket temsilcileri fakültenin tesislerini gezdikten sonra öğrencilere yapmış oldukları sunumda Nemtaş Denizcilik’ i tanıttı ve şirketin insan kaynakları uygulamaları, deniz ve
karada staj ve çalışma prosedürü ile süreci hakkında bilgi verdi.

İnsan Kaynakları Müdürü Cankut CEYHAN yapmış olduğu konuşmada özellikle tüm öğrencilerin kayıtsız ve şartsız Nemtaş Denizcilik’ e staj için başvurabileceklerini yılın 12 ayı gemilerde kapasite olması durumunda öğrencilere bu konuda destek verdiklerini söyledi.

 Sn. Doç. Dr. Mustafa ALTUNÇ, Denizcilik Fakültesinin 1996 yılından beri adadaki tek denizcilik fakültesi olarak deniz ticaret filosunun gereksinime duyduğu güverte ve makine zabitleri ile deniz işletmecisi personeli eğitmekte olduğunu belirtti.

Sunum sonunda, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Denizcilik Fakültesi Dekanı Sn. Doç. Dr. Mustafa ALTUNÇ şirket temsilcilerine teşekkür belgelerini verdi.

Editör: TE Bilişim