KaptanHaber.com Yazarı Murat Birecik, 19 Nisan 2011 günü Tülomsaş'a yaptığı ziyaret sonrasında edindiği fikir ve düşünceleri 05 Mayıs 2011 perşembe günü kaleme aldığı yazısında KaptanHaber.com okurları için anlatmıştı.

Murat Birecik kaleme aldığı yazının altına Gemi İnş Müh. Fatih Yılmaz'ın bu ziyerete katkısının büyüklüğünü habere yaptığı yorumla ifade etti

İşte O Yorum

Fatih YILMAZ'a teşekkürlerimle...

Eskişehir’de bulunan TÜLOMSAŞ Motor Fabrikası’nın gemi motoru imalatı için ciddi potansiyeli olan bir tesis olduğu öncelikle Gemi İnş. Müh. Fatih YILMAZ’ın “Gemi Motoru İmalatında TÜLOMSAŞ Potansiyeli” başlıklı köşe yazısı ile gündeme gelmiş ve daha sonra aynı yazı Gemi Mühendisleri Odası (GMO)’nın resmi yayın organı olan Gemi ve Deniz Teknolojisi Dergisi’nin Ekim 2009/182. sayısında yayımlanmıştır. Yazıyı okuyan TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Sn. Hayri AVCI’nın daveti üzerine, Gemi İnş .Müh. Fatih YILMAZ ile birlikte Murat BİRECİK ve Yüksek Mühendis Ali CAN’dan oluşan bir heyet 25 Ağustos 2009 tarihinde TÜLOMSAŞ’ı ziyaret etmiş ve Motor Fabrikası’nın imkan ve kabiliyetlerini yerinde incelemişlerdir. TÜLOMSAŞ Motor Fabrikasının gemi motoru imalatına yönelik ciddi potansiyele sahip bir tesis olduğu ve GMO tarafından ziyaret edilmesi gerektiği, GMO’nun 56. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında 07 Aralık 2010 tarihinde yapılan “Gemi İnşa Sanayinde Krizin Etkileri” konulu Panelde “Krizi Fırsata Dönüştürmek” konulu konuşmayla da gündeme getirilmiştir.

Saygılarımla
Murat BİRECİK
murat birecik 05-05-2011 22:27:53 

Editör: TE Bilişim