Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yat Limanı Projesi'nde ihaleyi alan taşeron firmada çalışan 7 işçi, 7 aydır paralarını alamadıklarını öne sürerek Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde başlattıkları eyleme bugün de devam etti. İşçilerden Güney Barut, yaptığı basın açıklamasında, projede 100 işçinin çalıştığını ve toplam alacaklarının 264 bin lira olduğunu kaydederek, hakları olan parayı istediklerini söyledi. 
 
Paralarını alabilmek için her yolu denediklerini anlatan Barut, ''Arkadaşlarımızın bir çoğu başka şehirlerden Antalya'ya çalışmaya gelmişlerdi. Ancak ücretlerini alamadıkları için memleketlerine dönmek zorunda kaldılar. Bizler su anda bir şantiyede ücretlerimizi alacağımız günü bekliyoruz ve artık dayanacak gücümüz kalmadı'' dedi. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'dan yardım beklediklerini dile getiren Barut, ''Ücretlerin ödenmesinin sorumluluğu sizdedir. Bizi artık daha fazla oyalamayın. Eğer taşeron firma bizim hakkımızı vermiyorsa bizim muhatap olarak gördüğümüz sizsiniz. Eğer gerçekten emekten yanaysanız, bir an önce ücretlerimizin ödenmesini sağlarsınız'' diye konuştu. 
 
Basın açıklamasının ardından Mustafa Akaydın'dan randevu talebinde bulunan işçiler, sorunları çözülene kadar eylemlerini sürdüreceklerini bildirdiler. 
 
 
Editör: TE Bilişim