19. Kış Kariyer Günlerinin Dördüncü Gününde

YASA DENİZCİLİK DOKUZ EYLÜL’DEYDİ

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nde düzenlenen 19. Kış Kariyer Günleri’nin 27 Kasım 2014 Perşembe günü saat 13.00’de gerçekleşen oturumunun konuğu Yasa Denizcilik oldu. Oturuma Yasa Denizcilik adına İnsan Kaynakları Müdürü Kpt. Muammer BIÇAKÇI, İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı A. Göktan GÖKALP, Eğitim Ekspektörü Kpt. Ramazan Özgür CAN ve Eğitim Departmanından Kpt. Ö. Faruk ÜRÜNDÜL katıldılar.

Oturum Yasa Denizcilik’in tanıtım filminin gösterimiyle başladı. Daha sonra söz alan Kpt. Muammer BIÇAKÇI filolarında 18 dökme gemisi ve 8 tanker gemisi bulunduğunu söyledi. Personel eğitimine verdikleri önemin altını çizen Kpt. Ö. Göktan ÜRÜNDÜL ve Kpt. Ramazan Özgür CAN özellikle stajyerlere ayrı bir bakış açısı ile yaklaştıklarını onları geleceğin filo zabitleri olarak gördüklerini de sözlerine eklediler.

Kendilerine sorulan sorulara içtenlikle cevaplar veren katılımcılara teşekkür plaketlerini Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencilerinden Oğuzhan TOKER, Ali HASIRCI ve Baran EŞKİLİ, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3. Sınıf öğrencilerden Özgün YANGÖZ takdim etti. Oturum toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

Editör: TE Bilişim