Yalova Liman Başkanlığı; İl Protokolüne İdari Liman Sahasını havadan gezdirdi

20 Ekim 2021 Çarşamba günü Yalova Liman Başkanlığı tarafından organize edilen ve Karmarine Tersanesinin katkılarıyla gerçekleştirilen deniz uçağı turu ile Altınova Tersaneler Bölgesinden Gemlik Körfezine kadar olan İdari Liman Sahası Yalova Protokolü ile havadan incelendi. Uçak seyrine Yalova Valisi Muammer Erol, Vali Yardımcısı Bahattin ATÇI, İl Jandarma Komutanı Mustafa BAKÇEPINAR, İl Emniyet Müdürü Göksel TOPALOĞLU, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ümit YILMAZ, İl AFAD Müdürü Doğan TONCER ile Yalova Liman Başkanı Hakan PEŞEN katıldılar. Seyre Karmarine Tersane Müdürü Faruk BAKKALOĞLU ile Karadeniz Holding İdari İşler Koordinatörü Umut ÇEVİK eşlik ettiler.

Klasik Arabalar Gezildi

Deniz uçağı gezisi öncesinde Karmarine Tersanesinde bulunan birbirinden değerli Klasik Otomobilleri inceleme fırsatı bulan Yalova Valisi Muammer Erol ve İl Protokolü gerçekleşen bu organizasyondan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Deniz Uçağı ile havadan

İdari Saha Gezisi Yapılan deniz uçağı gezisinde alçak irtifadan önce Altınova tersaneler bölgesi ve ardından Gemlik Körfezine kadar uzayan Yalova İdari Liman Sahası üzerinde uçuş gerçekleştirildi. İl Protokolü bu sahada bulunan Tersaneler, Limanlar, Balıkçı Barınakları ve diğer deniz ve kıyı yapılarına yönelik incelemelerde bulundular. Devam eden ve yeni başlayacak olan projeler hakkında fikir alışverişi yaptılar.

Editör: TE Bilişim