WISTA Türkiye, 8 Mart’ta 10. Yıl Yemeği’nde Sektörü Buluşturuyor!

WISTA Türkiye, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir organizasyona imza atıyor. WISTA Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelen 10. Yıl kutlamasından elde edilecek olan destekleri, Denizcilik Fakültelerinde okuyan 200 kız öğrenciye burs vererek taçlandırmayı hedefliyor.

Denizcilik sektörünün güçlü Sivil Toplum Kuruluşlarından biri haline gelen WISTA Türkiye, 2019’da yine fark yaratacak organizasyonlar ile ışıldamaya devam ediyor. Gücünü, denizcilik sektöründe çalışan kadınlardan alan ve bu yolda yılmadan yürüyen WISTA Türkiye, 10’uncu Yılını 8 Mart’ta Hilton İstanbul Kozyatağı Hotel’de özel bir davetle kutlamaya hazırlanıyor.

 10’uncu Yıl Yemeği’ne katılacak olan firmalar 11 kişilik masa alabilecekleri gibi gönüllerinden geçen rakamlarla da bağış yaparak burs sayısını arttırmaya katkıda bulunabilirler. WISTA Türkiye, davetlilere keyifli bir akşam geçirmelerini vadederken aynı zamanda lezzetli bir menüyle de konuklarını ağırlayacak.

10’uncu Yıl Yemeği, Güçlü Bir Birlikteliğe Sahne Olacak!

Bu yılki organizasyon 10’uncu Yıl kutlamasıyla çok daha güçlü bir birlikteliğe sahne olacak. Aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile daha da anlam kazanan 10’uncu Yıl Yemeği’nde WISTA Türkiye, 8 Mart’ı birlik ve beraberlik içerisinde değerli kılmak adına tüm üyelerini ve de denizcilik sektörünü aynı çatı altında buluşturacak.

Sektörü buluşturan bir organizasyona imza atılacak!

Denizcilik sektörünü buluşturan bir organizasyona imza atmayı planladıklarını belirten WISTA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Av. Nazlı Selek, “Tüm sektöre açık olan ve 10’uncu Yılımızı kutlayacağımız yemeğimize katılanlar; hem Dünya Kadınlar Günü’nde bir arada olacaklar hem networking yapma imkanı bulacaklar hem de Denizcilik Fakültelerinde okuyan kız öğrencilerine bağış yaparak çok önemli bir sosyal sorumluluğa katkıda bulunacaklar” dedi.

10 Yılda 110 Öğrenciye Burs! Hedef 200 Öğrenci…

WISTA Türkiye, kuruluşundan bu yana yapmış olduğu çeşitli yardım faaliyetleri ile Dernek gelirlerini Denizcilik Fakültesinde okuyan kız öğrencilere burs olarak aktarıyordu.  10’uncu Yıl Yemeği’nden elde edilecek olan gelir de yine bu amaca hizmet edecek ve Denizcilik Fakültesinde okuyan kız öğrenciler için kullanılacak.  Son 10 yılda 110 öğrenciye burs temin eden WISTA Türkiye’nin bu yıl ki hedefi ise üyelerinin desteğiyle 200 öğrenciye ulaşmak. 300 kişi olması planlanan 10’uncu Yıl Yemeği’nin biletleri ise 30 Ocak 2019 tarihi itibariyle satışa açılmıştır.  Organizasyona sponsor olmak ve burs sayısını arttırmak isteyenler Ayşegül Görür ile irtibata geçebilir.

Yer                               : Hilton İstanbul Kozyatağı (Balo Salonu)

Tarih                            : 08 Mart 2019

Koktely/Yemek saati: 19:00-20:00

Bilet Bedeli                 : 200 TL 

11 Kişilik Masa Bedeli: 2500 TL

Bilgi için

Ayşegül Görür            : 0538 394 86 00

Nergis Ergun               : 0506 832 90 09 

WISTA Türkiye Derneği

www.wistanbul.org

[email protected]

Editör: TE Bilişim