VTS Operatörleri Genel Kurul Toplantısı

Deniz Trafik Operatörleri Derneği olağan genel kurulu 11.05.2011 tarihinde denizcilik sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu temsilcilerinin de katılımlarıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasını kaptan Hasan Terzi’nin yaptığı genel kurul Divan heyetinin oluşumu ve ardından meslek şehitleri başta olmak üzere tüm şehitlerin manevi huzurunda durulan saygı duruşuyla başladı. Divan başkanlığına aynı zamanda IALA VTS Komitesi Başkanı olan dernek üyesi Kaptan Tuncay Çehreli oy birliğiyle seçildi.

İlk olarak Dernek eski başkanı İbrahim Yıldırım tüm misafirleri ve üyeleri selamlayarak başladığı konuşmasında özellikle son dönemlerde üyelerin yaşadığı sıkıntılı ortama nasıl gelindiğini özetledi.

Kardeş dernek başkanları konuştu

Başkanın  konuşmasından sonra TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Başkanı Müh. Feramus AŞKIN TMMOB GEMİMO adına; İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Başkanı Müh. Selçuk Şenkal, DEFAMED adına; İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Başkanı Müh. M. Bülend Temur, DEFAV adına; Dr. Kpt. Ali Cömert Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği adına; Kaptan Zafer Geyik ise Deniz Otobüsleri Kaptan ve Başmühendisleri Derneği adına genel kurula hitap etti.

Konuşmalardan sonra Genel Kurulun gündem maddeleri tek tek yerine getirilerek  yeni Yönetim ve Denetim Kurulları seçildi. Eski Başkan Kaptan İbrahim Yıldırım’ın vermiş olduğu tek listeyi tüm genel kurul üyeleri oy birliğiyle kabul etti. Derneğin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu görüldü.

Derneğin yeni kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:

İbrahim Yıldırım
Coşkun Adalılar
Gökhan Gürkan
Tamer Azgın
Veli Ovacıklı

Denetleme Kurulu:

Tuncay Çehreli
Tayfun Ender Yalçın
Murat Öngür

Editör: TE Bilişim