Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu, 5. Kariyer Günleri kapsamında VBG Denizciliği ağırladı. Katılımcılar öğrencilerle bilgi ve birikimlerini paylaştı.

Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu’nda beşincisi düzenlenen Kariyer Günleri’nin 03 Kasım Salı günü gerçekleşen oturumun konuğu VBG Denizcilik oldu.

Katılımcılar öncelikle okulu gezip , okulun imkanları, okuldaki eğitim, denizcilik, örf ve adetlerinin uygulanması hakkında bilgi sahibi oldular.

Sonrasında konferans salonuna geçen katılımcılar, öğrencilerin büyük ilgisinden memnun olduklarını dile getirdiler ve kendilerini davet ettikleri için teşekkür ettiler.

Şirket tanıtımını yapan katılımcılar kısaca kendilerini de tanıttıktan sonra samimi bir ortam yaratmak amacıyla soru- cevap bölümüne geçtiler.Öğrencilerin soruları karşısında şirketin stajyer politikasından ve stajyere verilen eğitimden söz eden yetkililer; onlarla uzun vadede çalışmayı, filolarını onlara teslim etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Stajyerini muhafaza eden bir firma olduklarını belirten değerli konuklar gemideki performansı iyi olan stajyerlerle zabitlik ve kaptanlık hayatlarında mutlaka çalışmayı hedeflediklerini belirttiler.Aynı zamanda okulun imkanlarının çok iyi olduğunu belirten katılımcılara öğrenciler tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.Sonrasında da fotoğraf çekimi yapılarak oturum sonlandı.

 

Editör: TE Bilişim