İstanbul Valisi Vasip Şahin, ''Ülkemiz bu terör belasından mutlaka kurtulacak. Bunun üstesinden mutlaka gelecek. Terör, bugünkü uygulandığı yöntemlerle, terör yöntemleriyle hiçbir grubun, hiçbir zümrenin ya da kişinin Türkiye'ye bir şey kabul ettirmesi, bir şey dayatması asla mümkün olmayacaktır.'' dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Esenler Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilçe buluşmasına katıldı. Burada konuşan Vali Şahin, güvenlik güçlerinin İstanbulluların huzuru için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirterek ''Biz İstanbul'un ve İstanbulluların huzuru için bütün güvenlik güçlerimizle birlikte İstanbul'un ve İstanbulluların huzuru için elimizden gelenin azamisini yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada İstanbulluların duyarlığını ve hassasiyetine özellikle teşekkür ediyorum. Hamdolsun. Ülkemiz bu terör belasından mutlaka kurtulacak. Bunun üstesinden mutlaka gelecek. Terör bugünkü uygulandığı yöntemlerle, terör yöntemleriyle, hiçbir grubun, hiçbir zümrenin yada kişinin Türkiye'ye bir şey kabul ettirmesi, bir şey dayatması asla mümkün olmayacaktır. Çünkü bu topraklarda bizler yüzlerce yıldır devletiz, devlet ola geldik, bundan sonra da bu topraklarda ebediyete kadar devlet olarak, bağımsız olarak devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

"İstanbullularla aynı şekilde bütün halkımızla beraber, güvenlik güçlerimizle beraber bu konunun dikkatle üzerinde duruyoruz." diyen Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: ''Her türlü risk unsurunu, her türlü kötü niyetli mihrakları bu anlamda takip ediyoruz. Onlara en ufak bir şekilde fırsat vermemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Zaman zaman bir takım olaylar olsa bile inanın bunların hepsinin üstesinden gelebilecek derecede arkadaşlarımız şevk içerisinde, gayret içerisinde, özveri içerisinde çalışıyorlar.'' Cihan
Kaynak: cha