UZAN'IN VE BİLGİN'İN YATLARI SATILDI

TMSF’den yapılan açıklamaya göre, Fon tarafından daha önce 2 kez ihaleye çıkarılan ancak alıcı bulamayan "M/Y Princess" ile "M/Y X Press Bilgin" isimli lüks yatlarla birlikte 6 deniz aracı daha satıldı. Pazarlık usulüyle satılan deniz araçlarından toplam 2 milyon 385 bin dolar gelir elde edildi.

Hakan Uzan’dan haczedilen İtalyan tasarımı "M/Y Princess" isimli yat içinde salon, master kabin, iki adet kamara, mutfak, banyo, mürettebat kamaraları bulunuyor ve kendi sınıfındaki yatlara göre hız üstünlüğüyle biliniyor.
 
Dinç Bilgin’in Damadı Cliford Holmef Polley’den haczedilen "M/Y X Press Bilgin" isimli yat Canlı Bahis ise 438 bin dolara alıcı buldu. Sea Ray marka olan, 1996 yılında inşa edilen yat ebatlarına göre çok hızlı ve sağlam bir yapıya sahip olmakla beraber içinde bir büyük, bir normal kamara ayrıca büyük bir salon, mutfak ve tuvalet bulunduruyor.
 
Türkiye’de en hızlı sürat teknesi olarak bilinen M/Y SU da satıldı. Uzan Grubu’ndan haczedilen bu sürat teknesinden 150 bin dolar gelir sağlandı. Uzan Grubu’ndan haczedilen "Boston Whaler-Outrage 23" isimli sandal da 40 bin dolara alıcı buldu.
 
TMSF, Bilgin Grubu’ndan haczettiği orijinal Amerikan yapımı olan M/Y Xtra isimli tekneden 100 bin dolar, Boston Whaler-Danuntless 180 isimli sandaldan da 37 bin dolar gelir elde etti.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim