19.'su Gerçekleştirilecek Olan Ulusal Denizkızı Kongresi İçin Geri Sayım Başladı! 

26-29 Nisan 2018  tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Berk Karadoğan 19. Ulusal Denizkızı Kongresi, Antalya'da bulunan JODORE Deluxe Hotel &Spa'da 26 Nisan Perşembe Günü yapılacak olan Açılış Töreni ile başlayacaktır. Kongre açılış törenine tüm denizcilik ve gemi inşaatı sektörü davetlidir. 

Her sene düzenlenen Ulusal Denizkızı Kongresi, 1999 yılından beri farklı okulların öğrencileri tarafından organize edilmektedir, Türkiye’de gemi inşa, denizcilik, liman işletme gibi sektörümüze hizmet edecek olan gençlerin öğrencilik yıllarında buluşmalarını sağlayarak, birbirleri ile fikir alışverişinde bulunmalarını, belirlenen konularda beyin fırtınası yapmalarını, öğrencilerin sektör temsilcileri,, akademisyenler ve devlet kademesinden yetkililer ile buluşmalarını sağlayarak, onlara yeni ufuklar açmayı amaçlamaktadır.  

1999 yılında ilk kez yapılmış ve o günden bu güne kadar her sene aralıksız olarak yapılmış, son derece önemli kazanımlar alınmıştır. Öğrencilerin ilgisini çekmeye, sektörden veya akademisyenlerimizden olumlu tepkiler almaya ve basında kendinden söz ettirmeye devam etmekte olan kongrelerimiz destekçilerimizin de katkıları ile her sene yapılmaya aralıksız olarak devam edecektir. 

Bu sene; 'Berk KARADOĞAN  19. Ulusal Denizkızı Kongresi' 300 katılımcı ile gerçekleştirilecek ve bu katılımcılar denizcilik sektöründen konuşmacılar, temsilciler, denizciliğe gönül vermiş deniz tutkunları ve Türkiyenin her yerinden ilgili bölümleri bünyesinde bulunduran üniversite ve liselerin denizci öğrencileri olacaktır. 

Kongremize yapmış oldukları katkılardan dolayı LİMAŞ Liman İşletmeciliği A.Ş, IMEAK Deniz Ticaret Odası,Piri Reis Üniversitesi başta olmak üzere TMMOB Gemi Mühendisleri Odası (GMO),UZMAR, ARPAŞ (Ambarlı Römorkaj Pilotaş Tic A.Ş), AYKOÇ, SEFT Ship Design, Türk P&I, DENTUR Avrasya, Türk Loydu, Yüzbaşıoğulları, Yıldız Teknik Üniversitesi, Gemi Yat ve Hizmetleti İhracatçıları Birliği, Port Akdeniz, GİSBİR(Türkiye Gemi İnşaa Sanayicileri Birliği), SANMAR ve WISTA Türkiye’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Editör: TE Bilişim