“UĞUR OKULLARI” MALTEPE’DE 1.YILINI BİTİRİYOR.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 47 yıllık deneyimi ile kurulan, vizyonu ve uluslararası başarısıyla öğrencileri üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlayan Uğur Okulları, Maltepe’de eğitime yepyeni bir bakış açısı kazandırdı.

2015 yılı sonunda Türkiye genelinde toplam 160 okulda ve 40.000 öğrenciyle buluşmaya hazırlanan Uğur Okulları, İstanbul Anadolu Yakası’nın modern yüzü Maltepe’de eğitim standartlarını yükseltti. Uğur Okulları yepyeni eğitim anlayışıyla geleceğin mutlu bireylerini yetiştirmeye hazırlanıyor.

Uğur Okullarında eğitim alan öğrenciler Kariyer Odaklı Eğitim modeliyle hayal ettikleri lise ve üniversitelerde okuyup, kendine güvenen başarılı bireyler olarak yetişiyor. 7/24 teknolojiyle bütünleşmiş eğitim, 5. Sınıftan itibaren yoğun yabancı dil eğitimi, zengin içerikli yayınlar ve her okulda kurulacak olan Uğur Kariyer Merkezleri ile Uğur Okullarında günümüzün çağdaş eğitim modelini kurgulanıyor. Uğur Okulları 5. Sınıftan itibaren yoğunlaştırılmış yabancı dil programları ile dünya vatandaşları yetiştirmeyi hedeflerken, öğrencilerine her yaz Amerika’daki Mentora Dil Okulu’nda ücretsiz İngilizce eğitimi veriyor.

Editör: TE Bilişim