Ufuk Teker, İTÜ DEFAMED başkanlığı için adaylığını açıkladı

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği (İTÜ DEFAMED) olağan genel kurula hazırlanıyor. Nisan ayında yapılması planlanan genel kurul için sektörde önemli görevlerde bulunan isimler ise sorumluluk alarak adaylıklarını açıklamaya başladı. Türk denizcilik sektörünün önemli isimlerinden Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, yaklaşan İTÜ DEFAMED genel kurulunda aday olacağını duyurdu. Teker yaptığı duyuruda yönetim kuruluna aday olarak İTÜ mezunlarından Av. Çağlar Coşkunsu, Kaptan Barış Ziya Kaya, Baş. Mühendis Burak Alkoç ve Kaptan Murat Volkan ile çalışmalara başladıklarını belirtti.

'YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ İLE GENEL KURULUN HUZURUNA ÇIKACAĞIZ'

Birçok şirketin ve büronun kuruluşu ve yönetiminde görev alarak elde ettikleri başarı, tecrübe ve birikimlerini mezunların menfaatine kullanmak için bir araya geldiklerini ifade eden Teker, “Mezunlar Cemiyetimizin sahip olduğu önem ve bulunduğu konumun farkında olarak mezunlarımız için fedakarlıkta bulunabilecek, gönüllü olarak hizmet edebilecek ve çalıştıkları sektörlerin en başarılı kişilerinden seçilecek bir Yönetim Kurulu Aday Listesi’yle genel kurulumuzun huzuruna çıkacağız. Bu listede bulunan kişiler Mezunlar Cemiyetimize yeni bir nefes katabilecek, bağımsız ve ilerici görüşlere sahip, mesleki tecrübeleri yüksek, enerjik, hizmet etmeye gönüllü, camiamıza bağlılığını ispat etmiş nitelikleri haiz kişiler olacaktır” dedi.

YENİLİKÇİ VE SONUÇ ODAKLI YAKLAŞIM

Teker, şöyle devam etti: “Görev verilen yönetim süresince yenilikçi yaklaşım ve sonuç odaklı olunacaktır. Atatürk İlke ve Inkilaplarına, derneğimizin tüzüğüne, meslek etik kurallarına bağlılığımız tamdır. Bu bağlamda, mezunlarımızın desteklerini esirgemeyip ilan edilecek genel kurul tarihinde oylarını kullanmak üzere davet eder, seçimlerin her zaman olduğu gibi camiamızı bir araya getirmesini dileriz.”

DENİZHABER

Editör: TE Bilişim