TURMEPA 23 Nisan online sergisi gün boyunca TURMEPA Instagram sayfasında yayınlandı!

TUMERPA, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı İnstagram sayfası üzerinden online sergi oluşturarak kutladı. 23 Nisan günü boyunca İnstagram sayfas üzerinden yayınlanan online sergi, renkli görüntülere yol açtı.

TUMERPA resmi internet sitesi üzerinden yapılan 23 Nisan açıklaması ise şöyle;

"Merhaba! Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan etmiş olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 100. yılı kutlu olsun!

Yıllardır süregelen ve artık gelenekselleşmiş olan 23 Nisan TURMEPA şenliğimizi geçtiğimiz yıllarda çocuklarımızla birlikte İstanbul Boğazı’nda gerçekleştiriyorduk.

Fakat, sağlığımız için bu 23 Nisan’da evlerimizde olmamız gerekiyor.

Belki sokaklar boş, meydanlar sessiz olacak tıpkı sahillerimiz, kıyılarımız, oksijen ve besin kaynağı denizlerimiz gibi… ama biz yine de bayramımızı çoşkuyla kutlamak için bugün buradayız!

Türkiye’nin hatta Dünya’nın dört bir yanından yolladığınız resimlerle, 23 Nisan çoşkusuna katkı sağladınız. Yaptığımız çizimleri ellerimize alıp sahillere koşamasak da, o vapurda birlikte boğazda gezemesek de, evimiz denize kilometrelerce uzak da olsa, hatta yaşadığımızın şehrin denize hiç kıyısı olmasa bile Denizler Kazansın Diye bu şenliğe ortak oldunuz.

Şimdi sahne çocuklarımızın. #DenizlerKazansınDiye TURMEPA Online Sergimize hepiniz hoşgeldiniz!"

Editör: TE Bilişim