Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nden Kariyer Günleri

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en büyük üniversitesi Yakın Doğu Üniversitesine bağlı Denizcilik Fakültesi TURKON LINE Denizcilik Şirketini ağırladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi,19.12.2011 tarihinde TURKON LINE Denizcilik’i kariyer günleri kapsamında ağırladı. Şirketi temsilen söz konusu kariyer gününe Personel Müdürü Kpt. Musa Cıbıroğlu ve İnsan Kaynakları Uzmanı Kpt. Murat Şahin katıldı.

Şirket temsilcileri öğrencilere yapmış oldukları sunumda TURKON LINE Denizcilik’i tanıttı ve şirketin insan kaynakları uygulamaları, deniz ve karada staj ve çalışma prosedürü ile süreci hakkında bilgi verdi.

Şirketinde ilk kez bir bayan güverte stajyerinin görev yaptığını ve YDÜ öğrencisi Hilal Duman’dan son derece memnun olduklarını belirten Personel Müdürü Kpt. Musa Cıbıroğlu konuşmasında özellikle tüm öğrencilerin kayıtsız şartsız TURKON LINE Denizcilik’e staj için başvurabileceklerini yılın 12 ayı gemilerde kapasite olması durumunda öğrencilere bu konuda destek verdiklerini söyledi.

Sn.Doç. Dr. Mustafa Altunç, Denizcilik Fakültesinin 1996 yılından beri adadaki tek denizcilik fakültesi olarak deniz ticaret filosunun gereksinimine duyduğu nitelikli güverte ve makine zabitleri ile deniz işletmecisi personeli eğitmekte olduklarını belirtti.

Sunum sonunda, sorular cevaplandırılmış ve Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Sn.Doç. Dr. Mustafa Altunç şirket temsilcilerine teşekkür belgelerini verdi.

Editör: TE Bilişim