Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin yoğun çalışmalar sonucunda hazırladığı ve bu yıl 16. sı düzenlenen kariyer günlerinin 5 Aralık 2011 günü başlayan oturumlarında ilk konuklar TURKON HOLDİNG ve BEŞİKTAŞ DENİZCİLİK oldu. Sabah oturumunda TURKON Holding Personel Müdürü Musa CIBIROĞLU ve İnsan Kaynakları Uzmanı Murat ŞAHİN sunumlarını gerçekleştirdiler.

Musa CIBIROĞLU konuşmasında şirketlerini ve gemilerini tanıtmasının yanı sıra genç zabit adaylarına meslek ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Bayan denizcilerin denizcilik sektöründe hızla yükselmesinden mutluluk duyduğunu belirten CIBIROĞLU bayan zabitlerin gemilerde başarıyla görev yaptıklarını açıkladı.

TURKON Holding Personel Müdürü Musa CIBIROĞLU ve İnsan Kaynakları Uzmanı Murat ŞAHİN’e Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerinden Mert DURMAZ ve Aytek GÜLER tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Konferans bitiminde TURKON Holding tarafından hazırlanan kokteylde konuşmacılar ve öğrenciler arasında sıcak bir ortam oluştu.

5 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen ikinci oturumda BEŞİKTAŞ Denizcilik adına Personel Müdürü Kaptan Adil ÖZKAN ve Eğitim Enspektörü Kaptan Özgür ALEMDAĞ sunumlarını yaptılar. BEŞİKTAŞ Denizcilik’i tanıtan bir sunumla konuşmalarına başlayan ÖZKAN ve ALEMDAĞ sonrasında BEŞİKTAŞ Denizcilik’in eğitim politikaları hakkında bilgi verdiler. Daha sonraa soru cevap şeklinde devam eden toplantıda öğrenciler şirkete ait gemilerdeki yaşam koşullarını, kontrat sürelerini, stajyerlerden beklentileri sordular.

Beşiktaş Denizcilik Personel Müdürü Kaptan Adil ÖZKAN ve Eğitim Enspektörü Kaptan Özgür ALEMDAĞ’a Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Yavuz İrşat YILMAZ ve Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 4. sınıf öğrencisi Harun KOÇ tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Editör: TE Bilişim