TURKKAPDER 56. kuruluş yılını coşkuyla kutladı

Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği (TURKKAPDER) 56. Kuruluş yılını bir yemek organizasyonu ile kutladı.

Etkinliğe katılım yoğundu. Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği (TURKKAPDER) 56. Kuruluş yılını bir yemek organizasyonu ile kutladı. Geceye; İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Baybora Yıldırım, TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın ve Onursal Başkan Erkan Dereli, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akpınar, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Sarıoğlu, Denizcilik Federasyonu Eski Başkanı Bülend Temur, Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır ve sektör temsilcileri katılım gösterdi.

TURKKAPDER Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Akbulut gecede açılışı yaparak, Yönetim Kurulu Başkanı Birol Bayrakdar’ı kürsüye davet etti. Bayrakdar tüm katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti: “56 yıl önce bugün, değerli ağabeylerimizin kurduğu ve büyük gururla miras aldığımız derneğimizin kuruluşunun kutlama gecesinde bizlerle birlikte olduğunuz için kıvanç duyar, teşekkür ederiz.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk' ün ‘Denizciliği Türk'ün büyük milli ülküsü olarak düşünmeli ve onu az zamanda başarmalıyız’ ilkesini vasiyet sayarak, ülkemiz, üyelerimiz ve de gelecek nesiller için çalışmaya daha da çok gayret edeceğiz. Bu vesile ile aramızdan ayrılan üyelerimizi ve meslektaşlarımızı rahmetle anarken, halen denizde olanlara selametler dilerim.” Gecede, etkinliğe katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara plaket takdim edildi.

Gecede son olarak Karadeniz Folklor Ekibi gösterisini sergiledi. Geç saatlere kadar devam eden geceye katkıda bulunan kurum ve kuruluşlar: GİSAŞ, GİSBİR, Onursan Ltd. Şti., ACM Enerji Denizcilik Tic. San. A.Ş., PL FERRARİ- GTG Sigorta Ltd. Şti., Gemak Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., SOCAR Turkey Enerji A.Ş.,Transbosphor Denizc. Nak. ve Tic. Ltd. Şti., Kuzey Star Shipyard Denz. San. Tic. A.Ş. ,Teknomarin Teknik Hizm. Denz. San. Dış. Tic. A.Ş., Atlantik Denizcilik Tic. San. A.Ş., Sanmar Denizcilik Mak. Tic. A.Ş., Selah Tersanesi , UK P&I CLUB, Elkenz Denizcilik Nak. Tic. Ltd. Şti., Densa Denizcilik San. ve Tic. A.Ş., Chemfleet , İMEAK DTO, Av. Çağlar Coşkunsu , Marine Line Coating San. İç ve Dış Tic. A.Ş. , Nur Gemicilik Tic. A.Ş. , DEL-MAR Denizde Güvenlik Sist. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti., Sarıoğlu Denizcilik Turizm Ltd. Şti., Yasa Denizcilik , Lloyd's Register Gözetim Ltd. Şti.

 

Editör: TE Bilişim