Denizcilik sektöründe geriye dönüşün belirginleşmesiyle birlikte Türkiye'de Tersaneler bölgelerinde tersane sektörüne yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı girişimcilere önemli fırsatlar oluştu.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Lojitürk Lojistik Danışmanlık yayıncılık Hizmetleri Genel Koordinatörü Nermin İstikbal Ocaklı, portföylerinde 5 adet satılık tersane bulunduğunu söyledi.

Ocaklı, şu açıklamalarda bulundu:

"Daha önce DenizHaber ve SeaNews sitelerinden de duyurduğumuz tersane satış haberimizden sonra müşteri potansiyelimiz arttı. Şu anda 5 adet tersanenin satış yetkisini aldık. Bu tersanelerle ilgilenen yerli ve yabancı yatırımcılar var. Özellikle gemi inşa sektörüyle ilgili beklentilerin artması bu tersaneleri alacaklar açısından fiyat bakımından fırsat sunuyor. Türkiye'nin Uzak Doğu ülkelerine oranla tamir ve bakımdaavantajlı konumda olması da ayrı bir tercih nedeni. Piyasa yükseldikten sonra zaten fiyatlar da tutulamıyor. Şu anda alım için iyi bir dönem olduğunu düşünüyoruz."

Ocaklı, tersanelerle ilgilenen yatırımcıların 0534 684 01 05 numaralı telefondan veya [email protected] e-posta adresi üzerinden kendisine ulaşabileceklerini belirti.

Lojitürk Lojistik Yayıncılık ve Danışmanlık Hizmetleri Ltd Şti ilanıdır.

Editör: TE Bilişim