Marmaris Limanı tarafından işletilen Didim Limanı, Marmaris Limanı’yla beraber Türkiye’den ilk defa bir kuruluşun katılım gösterdiği, Amerika’nın Fort Lauderdale kentinde 14-18 nisan tarihleri arasında bu sene 7.si gerçekleşen “Cruise3Sixty” fuarında, Didim’i ve Türkiye’yi tanıtmak için yerini aldı. Cruise3sixty fuarının katılımcılarına bakıldığında, genellikle paket turlar satan seyahat acentelerinin çokluğu göze çarpmaktaydı. Bugüne kadar hep kruvaziyer gemi firmalarına tanıtılan Didim Limanı, bu kez bu fuar sayesinde kruvaziyer tur paketi satan seyahat acentelerine de tanıtılmış oldu.

Didim Limanı’nın bu fuara katılırken amaçladığı, seyahat acentelerinin Didim ve ülkemiz hakkında detaylı bilgiye sahip olmasını sağlayarak, kendilerine baş vuran müşterilerin Didim’in de içinde olduğu gemi turlarını satın almayı düşündüklerinde, bu turist adaylarının seyahat acenteleri aracılığıyla Didim hakkında tanıtıcı, doğru ve detaylı bilgiye ulaşmalarını sağlamaktı.  Bu şekilde, Didim hakkında detaylı bilgi sahibi olan seyahat planı içindeki müşterilerin Didim’in dahil olduğu tur seçeneklerine olan ilgileri artacak.

Didim Limanı’nın bu fuarda asıl hedeflediği, kruvaziyer turizm yoluyla seyahatlerini gerçekleştirecek olan bu yolcuların tatil rotalarını belirlerken Didim’in de uğraklarından biri olduğu güzargahları seçmelerini sağlamak.   

 

Editör: TE Bilişim