Türk Gelin ve İngiliz Damat Yolcularının Şahitliğinde Evleniyor

İDO’nun Kadıköy – Beşiktaş Yolcu Vapuru, 11 Eylül Cumartesi günü renkli ve unutulmaz bir düğüne ev sahipliği yapacak. İngiliz asıllı damat Steev Jones ile Türk gelin Neşe Beyazıt’ın nikahına çiftin yakınları ile İDO yolcuları şahitlik edecek. 

İstanbul’un deniz ulaşımının yanında, kentin kültür, sanat ve sosyal yaşamına katkılarını sürdüren İDO, seyir sırasında kıyılacak Jones - Beyazıt çiftinin nikahıyla yine bir ilke imza atıyor.

İDO’nun Şehir Hatları Vapuru’nda yolcuların şahitliğinde evlenmeye karar veren Steev Jones ile Neşe Beyazıt, yaşamlarının en mutlu anını Marmara’nın mavilikleri üzerinde dostları ve İDO yolcularıyla paylaşacaklar.

Saat 13:30’da Kadıköy’den, 14:00’te ise Beşiktaş’tan kalkacak Kadıköy vapuruna gelinlik ve damatlığıyla herkes gibi jeton atıp turnikelerden geçerek binecek olan çiftin nikahı, saat 14.20’de vapurun üst kısmında kendileri için hazırlanan bölümde kıyılacak. Unutulmaz bir gün yaşayacak ve yaşatacak olan çiftin bu mutlu günlerine tanıklık etmek isteyenler Kadıköy ve Beşiktaş’tan vapura binebilecekler.


Program:
Tarih : 11 Eylül 2010, Cumartesi 
Vapurun Kadıköy İskelesi’nden hareketi : 13.30
Vapurun Beşiktaş İskelesi’nden hareketi  : 14.00
Nikan töreni : 14.20

Editör: TE Bilişim