Türk denizcilik sektörünün öncü insan kaynakları sitesi olmayı hedefleyen DenizEleman.Com, Türk denizcilik sektörüne istihdam kazandırmak adına hizmete girdi.


Denizcilik sektörünün lider ve en çok okunan haber siteleri www.denizhaber.com, www.kaptanhaber.com ve www.deniztv.com'dan sonra sektör adına bir hizmet daha sunan Lojitürk, www.denizeleman.com ile de denizcilik sektörünün öncü kariyer sitesi olmayı hedefliyor.


Türk denizciliğinin insan kaynaklarını armatörler ve denizcilik şirketleriyle buluşturmayı amaçlayan DenizEleman.Com, insanı temel alan ve emeğe saygı duyan bir felsefeyle kurulmuş ve bu felsefeyle çalışmalarını sürdürecektir.

Elektronik insan kaynakları teknolojilerini yaygınlaştırma misyonu doğrultusunda, denizcilik sektörü çalışanlarını ve şirketleri veritabanımızda toplayarak, sektörün istiham alanındaki istatistiklerini de tutarak, DenizEleman.Com bu alanda da Türk denizciliğine hizmet vermeyi görev biliyor.

Paradan ve zamandan tasarruf sağlar


DenizEleman.Com'un en önemli işlevi, denizcilik alanında iş arayan adaylarla personel arayan işverenleri internet ortamında bir araya getirmek olacaktır. Kariyer sitesi, tüm diğer işe alım yöntemlerine göre çok daha hızlı ve ekonomiktir. İşe alım süreçleri için harcanan zamandan ve paradan çok önemli boyutta tasarruf sağlayacak olan kariyer sitesi, bu özelliğiyle şirketlere büyük bir süreç verimliliği sunacaktır. Doğru kişiyi, en kısa sürede işe alabilmenin şirketlere sağlayacağı kazanç bu noktada son derece önemlidir.

DenizEleman.Com'da işveren ve iş arayanlar için üyelik ücretsizdir.


Denizeleman.com bu hedefler ve amaçlar doğrultusunda kullanıcıları için son derece kullanımı kolay ve açık bir sistem hazırlamıştır. Üyelik sonrasında işverenler özgeçmişlere ulaşabilecek, iş arayan Türkiye'den ve dünyadan sektörlerle ilgili iş ilanlarına başvurabilecektir. Ayrıca sektörle ilgili eğitim, seminer duyurularını da siteden takip edilebilecekler.


DenizEleman.Com Türk denizcilik sektörünün öncü kariyer sitesi olarak şirketiniz için en doğru elemanı ve sizin için en doğru işi bulmanıza yardım eder.


Denizcilik alanında çalışmaya başlamak için, şirketinizde çalışacak en doğru elemanı hemen bulmak için www.denizeleman.com adresine girin ve üyelik başvurunuzu yapın.

Editör: TE Bilişim