Türk Armatörler Birliği "Koster Filosu Çalışma Raporu” için toplanıyor

Türk Armatörler Birliği'nin "Koster Filosu Çalışma Raporu” toplantısı 30 Nisan Perşembe günü İMEAK DTO Meclis salonunda saat 09.30’da gerçekleştirilecek.

Türk Aramtörler Birliği’nin 30 Nisan Perşembe günü yapacağı "Koster Filosu Çalışma Raporu” hakkındaki toplantı aynı gün ve aynı saatte Türk Loydu Vakfı' nın Genel Kurul Toplantısıyla çakışması nedeniyle 30 Nisan 2015 tarihinde sabah saat 09.30’a alındı. Türk Armatörler birliği bu saat değişikliği ile ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“30 Nisan 2015 Perşembe günü Saat:14:00 – 17:00 arası IMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis toplantı salonunda yapmayı planladığımız ve duyurduğumuz "Koster Filosu Çalışma Raporu" toplantımızı, aynı gün ve saatte yapılacak olan Türk Loydu Vakfı' nın Genel Kurul Toplantısıyla çakışması ve Bakanlık' tan gelecek yetkililerin her iki toplantıya katılacak olması nedeni ile toplantımız; 30 Nisan 2015 Perşembe günü saat:09:30' a alınmıştır.

IMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştireceğimiz Koster Filosu yenilenmesi toplantımıza ilgi duyan Armatörlerimizin katılımlarını önemle rica ederiz.”

Editör: TE Bilişim