Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu, 5. Kariyer Günleri kapsamında 6 Kasım Cuma günündeki konuğu denizcilik camiasının seçkin şirketlerinden biri olan Armona Denizcilik Atlantis Tanker Grup oldu.

Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu’nda geleneksel olarak düzenlenen 5.Kariyer günleri çerçevesinde denizcilik şirketleri ağırlanmaya devam ediliyor. Kariyer Günleri gerek sektörü tanıma, gerekse staj bulma açısından genç zabit adayları için büyük fırsat teşkil ediyor.

Yapılan oturuma Atlantis Tanker’i temsilen Personel Müdürü Özgür Çetinkaya  ve Personel Departmanı Asistanı Buket Özturp’un katılımlarıyla gerçekleşti. Oturum Çetinkaya’nın Atlantis Tanker’i tanıtmasıyla başladı ve sözlerine Atlantis Tanker'in sürekli gelişen bir çizgide olduğunu belirten Çetinkaya konuşmasına, Atlantis Tanker'in iş yapma felsefesi ve politikası hakkında bilgi vererek devam etti.

Çetinkaya, şirket olarak kısa süreli çalışmalara sıcak bakmayıp karşılıklı güven, anlayış ve iş ahlakına değer verdiklerini belirtti. Öğrencilerin sorularını  da içtenlikle yanıtlayan konuklar ,öğrencilere ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler. Oturum sonunda Turgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu öğrencilerinin teşekkür plaketlerini kabul eden Özgür Çetinkaya ve Buket Özturp ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Samimi ortamda geçen oturum toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: TE Bilişim