Transbos Voleybol Spor Kulübü Kuruldu

Transbosphor Denizcilik ‘in desteklediği TRANSBOS Voleybol Spor kulübü 15/08/2014 tarihinde resmen kuruldu.Öncelikle  Ankara merkezli bir kulüp ancak Ankara ve yurt genelinde tanıtımı sağlanmış ayrıca 90 lisanslı sporcusu ile çalışmalarına başlamış durumda. Kulübün amacı hem 6-15 yaş arası çocukların voleybol ile tanışmalarını sağlamak, hem de Türk voleyboluna yeni yıldızlar kazandırmak. 

Transbos Bayan Voleybol takımı ise 27 Eylül’de Ankara'da müsabakalara başlıyor. Hem alt yapı hem de büyükler liginde oldukça iddialı olarak hazırlanan Transbos Bayan voleybol takımının hedefi büyük, ilerde filenin sultanları olacaklarına kesin gözüyle bakıyorlar.

Kulübün onursal Başkanı Kaptan Mustafa Can Voleybolcu kızları ve yönetim kadrosunu eşi Ayşen Can'ın İstanbul Anadolu Hisarı’ndaki mekânı GÜVERTE ’de ağırladı. Kaptan Can neden voleybol ve neden Ankara diye sorduğumuz soruyu “Öğrenciyken okulun voleybol takımının kaptanıydım, bu sporun ne kadar değerli olduğunu ve gençlere nasıl katkı sağladığını biliyorum, Ankara çünkü ben Ankara’da büyüdüm.” şeklinde cevapladı.

TRANSBOS Bayan Voleybol Takımının takım kaptanı Burçay Demirdamar 10 yıllık voleybolcu. Takım olarak voleybolu çok seven gençler olduklarını, çalışmaları aksatmadan sürdürdüklerini söyledi. Takım arkadaşlarının Ankara’nın çeşitli semtlerinden uzak olsa dahi büyük bir şevkle kulübe koştuklarını söyleyen Kaptan Burçay: “Bu yıl ilk hedefimiz yerel lig şampiyonluğu.” dedi.

2014-2015 sezonu için voleybol takımları hazır.

Minik voleybol takımı

Küçük kız voleybol takımı

Yıldız kız voleybol takımı

Genç kız voleybol takımı

ATakım( Bayan voleybol)

Transbos Voleybol Kulüp Başkanı Şakir Can ise iddialı Transbos adının voleybolda bir marka olacağına inanıyor.

Editör: TE Bilişim