Tezmarin Kalamış Satış Ofisinin Açılışını Yaptı

Tezmarin, İstanbul’daki ana satış noktalarına bir yenisini ekledi. Kalamış Setur Marina’da yeni açılan Tezmarin Satış Ofisi yapılan bir basın toplantısı ile duyuruldu. Tezmarin ofisi aynı zamanda 6 teknenin de sergilendiği kendine özel pontonu ile müşterilerine en iyi kalitede satış hizmeti vermek amacıyla faaliyete geçti. . 

Kalamış Setur Marina'da yeni açılan Tezmarin Satış Ofisi aynı zamanda 6 teknenin sergilendiğikendine özel pontonu ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışacak.Tezmarin Türkiye Genel Müdürü Bilge Hergüner toplantıda Tezmarin ile ilgili bilgileri paylaştı. Hergüner Tezmarin'in kuruluşunun 21. yılında 3 büyük şehir ve ile ditrübütörlük yapan tek firma olduğunu söyledi.Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için personelini yurtiçi ve yurt dışında eğitimlerle desteklediklerini anlatan Bilge Hergüner, toplamda 52 personelle ve ülke genelinde toplam 8 noktada satış sonrası hizmet verdiklerini anlattı. 

Hergüner ayrıca Tezmarin olarak 2017 yılı içinde yapacakları etkinlikler ile ilgili bilgi verdi.

Bilge Hergüner Türk Bayrağına geçişte sağlanan vergi indirimlerinin kendilerine nasıl yansıdığı ile ilgili bir soruyu ise şöyle yanıtladı:

"Bu uzun zamandır beklenen bir şeydi.Bunu yakından takip ediyorduk.Bu kanun Boat Show'dan önce çıktı. Bizim için çok iyi oldu. Tezmarin olarak çok iyi hazırlanmıştık. İyi satış yapabilmek için bunu beklemek yeterli değil.Stoğunuz yeterli olmalı. Üretici hazır olmalı.Kampanyalarınız hazır olacak. Biz bu hazırlıkları yapmıştık. Bizim için bu başarılı satış sürpriz olmadı açıkçası...Ne kadar etki etti derseniz?Geçen sene mayıs ayından itibaren sektör bir bekleme dönemine girdi.Tekne almak isteyenler bu desteklerin çıkacağı ile ilgili beklentiler nedeniyle bunu ertelediler. Sonuçta bir bekleyenler listesinin oluştuğunu düşünerek biz bunu çok yakından takip etmek istedik. Bu kanun çıkar çıkmaz alınabilir teknelerle müşterilerin listesini birleştirince bizim için iyi bir fuar geçmiş oldu.Özellikle boyut itibarıyla küçük tekneler için Türk Bayrağı daha önemli.Çünkü Küçük tekneler Türk bayrağını takabildikleri zaman marina dışında başka yerlere de teknelerini bağlayabiliyorlar. Hepimiz teknelerimize Türk Bayrağı istiyoruz. Bu imkan sunulunca insanların bu otomasyonla fuara gelip tekne aldıklarını gördüm"

Editör: TE Bilişim