Tersaneciler ‘Geleneksel Tersaneciler Pilav Günü’nde buluştu

DENİZDER tarafından her yıl düzenli olarak düzenlenen Geleneksel Tersaneciler Pilav günü 24 Mayıs 20015 Pazar günü 12:00 ile 16:00 saatleri arasında Camialtı Tersanesi’nde yapıldı.

DENİZDER’in düzenlediği Geleneksel Tersaneciler Pilav günü 24 Mayıs 20015 Pazar günü 12:00 ile 16:00 saatleri arasında Camialtı Tersanesi’nde yapıldı.. Artık gelenekselleşen ‘Geleneksel Tersaneciler Pilav Günü, unutulmayan eski dostları ve yeni dostları bir araya getirmek, dostluk ve kardeşliği yenilemek, anıları hatırlayıp-paylaşmak’ amacını taşıyor. Tersaneciler pilav gününe yapılmaya başlandığı ilk günden itibaren katılım her yıl katlanarak artıyor. Pilav gününde 40 yıllık kader arkadaşları buluşuyor. Gemi yapan insanlar; emek verenler, alın teri dökenler, göz nurlarını akıtanlar kısacası tersaneciler; ömürlerinin geçtiği Camialtı Tersanesi’nin havasını tekrar ciğerlerine çekecekler.

Yıllardır birbirlerini görmeyen eski dostlar eski günleri yad edecekler. Tekrar kucaklaşarak, geçmişteki anılarını tazeliyorlar.

Editör: TE Bilişim