Temiz denizler için bir selfie de sen çek

Türkiye’nin deniz ve su yollarını koruma konusunda çalışan sivil toplum kuruluşu Turmepa, saat sektöründe faaliyet gösteren, Arıkan’ın üreticisi olduğu Quantum ile bir işbirliğine imza atıyor.

Deniz kirliliğinin önüne geçmek için farkındalık yaratmayı amaçlayan #quantumladeniztemiz kampanyası, 17 Ağustos - 17 Ekim tarihleri arasında, sosyal medya üzerinden yürütülecek. Türkiye’de saat sektöründe faaliyet gösteren markalarından Arıkan, üreticisi olduğu Quantum ile DenizTemiz Derneği/ Turmepa’nın çalışmalarına destek oluyor.

Zamanı yakalayan tasarımlar hazırlayan Quantum, tüm deniz severleri #quantumladeniztemiz hashtag’i ile yürütülecek kampanyaya katılmaya davet ediyor. 17 Ağustos’ta başlayıp 17 Ekim’de tamamlanacak olan kampanyaya katılacak denizseverler, deniz kenarında çekecekleri selfie’leri #quantumladeniztemiz hashtag’i ile paylaşacak.

Quantum da, çekilen her bir selfie için Turmepa’ya, 1 litre deniz suyunun temizlenmesi için gereken tutarda bağış yapacak. Ülkemiz, gerek deniz ve kıyılarının doğal güzelliği ve biyolojik çeşitliliği, gerekse sualtı ve su üstü canlı, cansız varlıkları açısından dünyanın en zengin ülkelerinden biri. Kurulduğu günden bu yana deniz ve kıyılarımızın korunmasını ulusal bir öncelik haline getiren Turmepa ile iş birliği yapan Quantum, bu zenginliğin korunması konusunda farkındalık yaratılmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Sosyal medyada yürütülen bu temiz deniz kampanyasına katılmak isteyenlerin tek yapması gereken; deniz kenarında bir selfie çekmek, #quantumladeniztemiz hashtag’iyle paylaşmak ve böylece denizlerin temizlenmesine katkıda bulunmak. Çekilen her selfie ile ülkemiz, denizlerin korunması konusunda daha duyarlı olurken, daha mavi denizlere ulaşma şansımız da artacak.

Editör: TE Bilişim